Новият магазин Adventure Shop отвори врати

1
 

Сподели

Shares

Adventure Shop The Mall

Adventure Shop е един от първите специализирани туристически магазини в страната, който отваря врати през 1996 година под тогавашното име Adventure Sport. Вече преминали двайсетата си годишнина и достигащи до нас чрез повече от един магазина, от Adventure Shop не спират да ни зареждат с идеи и полезни съвети за редица спортове на открито. Не само това, но и се стараят постоянно да се развиват, така че да имаме достъп до продуктите на едни от най-добрите марки в света, работещи в сферата на аутдор активностите.

На 28-и април отвори врати и най-новият магазин Adventure Shop, който ще ни очаква, пълен догоре с най-качествените стоки от света на туризма, ските и сноуборда. Той се намира в The Mall на ниво 0 и сред артикулите ще открием такива на лидери в производството като Salewa, Dynafit, K2, Lowe Alpine, Black Diamond, IceBreaker и др.

Adventure Shop The Mall

Ако пък сте фен на някоя от марките, изброени по-горе и имате интереси в областите на спортовете на открито, от Adventure Shop имат свободна работна позиция в новия магазин. Ако искате да станете част от екипа на Adventure Shop, можете да позвъните на телефон 089 993 22 23 за повече подробности около работната позиция. Заниманията в сферата на туризма, ските, сноуборда, катеренето ще се считат за предимство, както и обвързаността с планината като начин на живот.

Adventure Shop The Mall

Сподели

Shares

1 коментар

  1. SALEWA вече стана като всички други марки, занижено качество и високи цени,
    не е това което беше …

    лично вече се замислям дали да си купя тяхни екипи, и най-вече прехвалени обувки

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.