Extreme Sports Channel декември 2010

0
 

Сподели

Shares

Ride Guide Mountain Bike 2009

ПРЕМИЕРА: Ride Guide Mountain Bike 2009
Най-доброто шоу за истинските планински колоездачи – невероятно каране в стил крос-кънтри, траял и даунхил по уникални терени по цял свят. През 1996 г., провокиран от страстта си към планинския велосипедизъм, канадецът Кевин Пенок създава „Ride Guide”. Предаването продължава да жъне големи успехи и Extreme Sports Channel с удоволствие ще представи на зрителите сезон 2009. Ще се насладите на още повече офроуд приключения на далечни места като Банф, Уелс, Орегон, Кипър, Монтана и куп други.
От 3 декември, всеки петък, двойни епизоди, 13:25 и 23:00

World Combat League

ПРЕМИЕРА: World Combat League (Световна бойна лига)
Едно отборно състезание по смесени бойни изкуства пълен контакт, основано от самия Чък Норис!Поредицата ще срещне зрителите с отбори от различни американски градове, съставени от петима мъже и една жена, които използват комбинации от бързи движения и кратки атаки. Движенията, заимствани от карате и кикбокс също са позволени, за да се запази динамиката в екшъна.

От 20 декември, всеки делничен ден, 22:10

Wrestling With Reality

ПРЕМИЕРА: Wrestling With Reality (Борба с реалността)
„Wrestling With Reality” е оригинална документална поредица, в която зрителите ще разберат какви са истинските личности, криещи се зад маската на героите от група жестоки професионални борци – „Тhe Kardinal Sinners”. Ще проследим техния решителен и заключителен сблъсък, който или ще им позволи да поемат контрола над съдбата си, или ще ги раздели. „Грешниците” горят в своята професия, но се оказват на кръстопът – да продължат или да потърсят „истинска“ работа. Това е краят на мръсната игра, но това не означава, че той не е изпълнен с невероятно забавление и силни емоции!
От 20 до 28 декември, от понеделник до четвъртък, двойни епизоди, 23:00

За повече новини от спортните събития по целия свят, посетете Extreme.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.