Планински маратон „Сливен“

0


Дата на събитието: 06.05.2017

Сподели

Shares

Brevet

Планински маратон „Сливен“ очаква всички любители на бегаческите и колоездачни предизвикателства на 7-и май. Бегачите и колоездачите, които желаят да изпитат възможностите си, ще могат да изберат от възможните маршрути с различни дистанции.

За колоездене са подготвени три шосейни маршрута и един планински – SR Brevet 218 км, 163 км Brevet, 57 км велотур и 73 км планинско колоездене. Бегачите ще могат да се състезават по маршрути за трейл бягане на дистанции от 54, 32 и 18 км.

Всички маршрути – за бягане и колоездене, имат една и съща стартова точка. Началото ще бъде дадено от площада пред сградата на Община Сливен. Повече информация за колоездачните маршрути можете да научите тук. Тук, пък е информацията за маршрутите за бягане.

Маратон Сливен

Стартът за колоездачи ще бъде даден точно в 7:30 часа, а бегачите ще започнат своето участие в 08:30 часа.

Регистрация за участие може да бъде направена и в деня на събитието, но направилите я до 2-и май ще получат подарък тениска и плакет с логото на Планински маратон „Сливен“.

Планински маратон „Сливен“ ще подкрепи и световното бягане Wings for Life World Run, което означава, че по време на маратона бегачите ще могат да бягат не само за класирането в маратона, но и за да подкрепят каузата на фондация Wings for Life.

Wings for Life

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.