Вдъхнови свободата, спечели награди

0
 

Сподели

Shares

Трудно можем да се сетим за нещо по-удовлетворително от това да вдъхновиш някого.

Да го заредиш с емоция, че може да прави всичко, което обича, че може да поеме в нова посока или да открие нови измерения в старата означава, че ти самият си вдъхновен толкова, че имаш още много за даване.

Снимка: Runawave

Още от първия ден на създаването си Runawave щедро раздава вдъхновение като изработва най-страхотните (само ги вижте и ще се убедите, че не преувеличаваме) неопренови костюми. Не само с продуктите, но и с цялата си философия, от българската марка ни зареждат с енергия да бъдем различни, да разчупим ежедневието си, да потърсим онова, което запалва искрите на щастието у нас самите, да бъдем свободни.

В момента Runawave организират игра, целта на която е да покажем именно онези неща, които ни вдъхновяват. За награда от бранда ще подарят на един вдъхновител чисто нов продукт с марка Runawave.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ: Интервю с Георги Маринов – човекът, който стои зад българските неопрени Runawave

Runawave
Снимка: Runawave/www. inspirefreedom.today

Какво трябва да направиш, за да участваш в играта:

  • Последвай Runawave в Инстаграм и/или харесай страницата им във Фейсбук;
  • Изпрати до тях снимки и/или видео плюс няколко реда, описващи това, което те вдъхновява най-много;

Абсолютно всички изпратени материали се преглеждат обстойно от екипа на Runawave. Всеки месец от марката ще избират по една „история“ в снимки/видео и думи, която ще бъде публикувана на сайта тук и чийто подател ще спечели продукт Runawave.

В редакцията на 360° вече събираме материали, с които да влезем в „битката“ за наградите. Ако съществува вариант, при който все още не си достатъчно вдъхновен да участваш, научи повече за Runawave и продуктите, които създават тук. Гарантираме, че ще останеш очарован.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.