Boulder Crushing Competition

2


Дата на събитието: 18.12.2010

Сподели

Shares

Boulder Crushing Competition е с уникален за България регламент и ще се състои на 18 декември 2010 г. в Зала Гравити („Бонсист“ – София)

ПРОГРАМА:

9.30 – 10.00 ч. – записване за състезанието по боулдър и отворената катерачна среща
10.00 ч. – старт на отворената квалификация
12.00 ч. – край на отворената квалификация и старт на на катерачната среща
16.00 ч. – край на катерачната среща
16.00 ч. – начало на финалите по боулдър състезанието
21.00 ч. – край на финалите и определяне на победител
21.30 ч. – награждаване на победителите

РЕГЛАМЕНТ:

Състезанието ще се проведе в дисциплината боулдър за мъже и жени. Ще има отворена квалификация и финал, в който ще участват по 10 състезателя – мъже и жени с най–добър резултат от квалификацията.

1. Квалификацията ще се проведе по маркирани маршрути – 7 за мъже и 7 за жени, като състезателите сами ще отчитат резултатите, изкачени маршрути и брой опити под наблюдението на организаторите.
2. Финалът ще се проведе по 6 маршрута отделно за мъже и жени. Състезателите ще катерят по двойки, определени с жребий. Ще се катерят едновременно по 3 маршрута, като реда за стартиране ще се определи също с жребий. Всяка двойка ще има по 10 минути на маршрут.
3. Оценяването ще става по брой изкачени маршрути и брой опити на маршрут за всеки от състезателите. Няма да има бонус хватки /зони/.
4. Ако от първо до трето място има състезатели с равен резултат, ще се проведе супер финал по нов маршрут с лимит от време 3 мин. За резултат ще се зачита всяка овладяна хватка и брой опити.
5. Официални оплаквания и контестации ще се приемат от арменския поп :)

Зала Гравити се намира на ул. „8-ми декември“ №2, до KIA център, спортен комплекс Бонсист. Такса за участие в състезанието и катерачната среща – 20 лв.

Сподели

Shares

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.