Гледай отново Visitors в София

0
 

Сподели

Shares


На 30-и май от 21:00 часа в „Дом на киното“ в София ще бъде прожектиран филмът Visitors.

Групата на извънгалактическите сноубордисти с извънземни умения кацат на замръзнала земя, за да ни покажат как се забавляват.

Новият филм на Videograss събира на едно място атлети от ранга на Jake O.E., Jeremy Jones, Joe Sexton, Jake Welch, JP Walker, Spencer Schubert, Zak Hale и още много други, за да се насладим на космическа доза градски фрийстайл.

visitors videograss

Докато повечето сноуборд филми биват заснемани през зимата, монтирани и обработвани през пролетта и лятото и реализирани през есента, от Videograss решават да продължат снимки и през декември и януари, след което веднага да издадат филма, така че любителите на сноуборда да могат да му се насладят във времето, в което реално има сняг.

За заснемането на филма екипът многократно пътува до различни места навсякъде по света, в търсене на нови спотове, нови трикове и нова посока за практикуване на спорта. „Стилът винаги е бил основен фокус в нашите филми и този гарантира да предложи именно това“ – казват от Videograss. Някои от бордистите, участващи във Visitors, са заснели повече от 20 видео части, а други – поне толкова.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.