Вело-Беласица за деца

0
 

Сподели

Shares

На 22 и 23 април 2017 г. за пръв път ще се проведе Вело-Беласица за деца.

Организаторите от Клуб за екстремни спортове и планинарство „Бела Екстрийм“ са подготвили интересна програма и са си поставили за цел да популяризират планинското колоездене сред подрастващите.

Събитието е в рамките на два дни и включва предизвикателно приложно колоездене, което ще се проведе на централния площад в гр. Петрич на 22 април от 10.00 часа и велопоход до м. Рупите на 23 април.

Освен че ще имат възможност да демонстрират умения с велосипедите си и да се забавляват, децата ще научат повече за природата на планина Беласица и за богатото историческо наследство на района. Предвидено е и специално време за популяризиране на планинското колоездене в района на Беласица – събитието ще завърши с представяне на тема „Велотуризъм в Беласица и района“. Децата също ще имат възможност да споделят свои виждания и идеи за развитието на този спорт.

За всички участници са подготвени вкусотии, награди и изненади, а емоциите и радостта от колоезденето и приятно прекараното време са гарантирани.

Вело-Беласица за деца се организира в рамките на проект „Беласица – планината на активните хора“, който се изпълнява съвместно от Планинарско еколожко дружество Еделвайс – гр. Струмица и Клуб за екстремни спортове и планинарство „Бела Екстрийм“ – гр. Петрич и е съфинансиран от Европейския съюз чрез Програма Интеррег-ИПА за трансгранично сътрудничество България-Македония.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.