Сноуборд прожекция през април

Филмът "Visitors" на Videograss в Дом на киното

0


Дата на събитието: 26.04.2017

Сподели

Shares

https://www.instagram.com/p/BRXUo_2F8UW/?taken-by=videograss&hl=en

Ако през последния месец не сте успели да се измъкнете от София през уикендите, за да хванете някоя от премиерите на новия филм на американското сноуборд крю Videograss (в Пампорово, Осогово и Пловдив), с радост ви съобщаваме, че такава идва и в милата ни столица. Малко по-нетрадиционно – за закриване на сезона, ще можем да гледаме стрийт сноубординг продукцията „Visitors“ на голям екран в „Дом на киното“ в края на април – точно следващата сряда (26-ти). Освен това, прожекцията е достатъчно късно вечерта (в 21 ч.), че да имаме време да изпием по една бира след работа и да се настроим подобаващо.

Заглавието и описанието на филма безспорно могат да ви объркат:“Посетители. Група извън галактическите сноубордисти кацат на замръзналата Земя, за да ни покажат как се забавляват.“ Едно по-ясно и кратко обяснение на съдържанието би звучало така: агресивно и стилно каране в градска среда и помалко в дивото беккънтри. Във филма ще видите добре познати лица – JP Walker, Jeremy Jones (и на стрийт), Jake Welch, Benny, Jed Anderson и много други.

Ето какво споделят и самите създатели на филма: „Обиколихме света няколко пъти в търсене на нови локации, нови трикове и нова посока на каране в замръзналите градове и планини. Винаги сме били фокусирани върху стила и този филм безспорно представя точно това – едно много стилно каране. Някои от райдърите, които ще видите във филма, имат зад гърба си 20 видео сегмента, други поне половината от това, а трети едва сега започват. Добре подбраният микс от сноуборд легенди и нови хлапета в бранша прави съдържанието на филма разнообразно и адаптирано към всички вкусове.“

Билети за прожекцията може да закупите онлайн тук или на място на касата на „Дом на киното“ (ул. Екзарх Йосиф 37). Цената на билета е редовната за локацията, 8 лв.

Трейлър:

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.