Велопоход „Заедно“

0


Дата на събитието: 23.04.2017

Сподели

Shares

Велопоход, хемофилия

На 23 април 2017 г., Българската Асоциация по Хемофилия за втора поредна година организира велопоход „ЗЕДНО“ в подкрепа на хората с хемофиля. През 2017 велопоход „Заедно“ тръгва едновременно в София от пилоните на НДК, във Варна – Входа на Морската Градина и в Пловдив – Площад Съединение.

Изборът на колоезденето като начин за подкрепа на хората с хемофилия не е случаен. Спортът е полезни и препоръчителни за практикуване от хора, диагностицирани със заболяването.

Тази година маршрутът за град София е:
Пилоните на НДК по бул. „Витоша“ до пешеходната зона, през пешеходната зона до Съдебната палата, по бул. „Витоша“, пред хотел Балкан, надясно по пл. „Независимост“, пл. „Княз Александър І“, по бул. „Цар Освободител“ покрай сградата на Народното събрание, след него наляво по бул. „Васил Левски“ до кръговото на паметника „Левски“, където в началото на ул. „Московска“ ще бъде направена кратка почивка. След това по бул. „Васил Левски“, наляво по бул. „Цар Освободител“ до Орлов мост, надясно по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до НДК. Накрая движението минава по бул. „Пенчо Славейков“, наляво по бул. „Витоша“ до входа на Южния парк, където ще е и финалът.

За тези желаещи да се включат, които не разполагат със собствени велосипеди, ще бъдат осигурени 20 броя. Заявка за запазване на такъв велосипед може да бъде направена на сайта на Българската Асоциация по Хемофилия тук.

Стартовета на всички велопоходи – София, Пловдив и Варна, са в 10:30 часа. Цялата актуална информация около събитието можете да следите във фейсбук страницата тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.