Байк среща с клуб VIVO

0


Дата на събитието: 19.04.2017

Сподели

Shares

Изложба "Дестинация Петрич:активен и атрактивен"

На 19-и април, сряда, ще бъде закрита изложбата „Дестинация Петрич:активен и атрактивен“, която в момента всеки може да разгледа в градина „Кристал“ в София.

По време на закриването ще бъде организирана байк среща. Възможностите за колоездене в и около Петрич са основен акцент сред 28-те платна в изложбата и по този повод на на 19-и април клуб „Виво“ кани всички колоездачи на мястото на изложбата, където колоездачите от клуба ще разкажат повече за новото трасе на Петрич – Paprenitsa/Папреница. „Виво“ вече са се доказали като майстори в изработката на трасета за даунхил, а с какво новото ще бъде по-различно, каква ще бъде трудността му и какво да очакват колоездачите, ще разберем на 19-и април.

Paprenitsa е и трасето, което ще посрещне състезанието Petrich DHI – първото в календара на Българските даунхил серии и носещо точки за световната ранглиста. Повече за състезанието можете да научите тук.

Освен байк среща, по време на закриването на изложбата „Дестинация Петрич:активен и атрактивен“, Община Петрич ще направи подарък към всички гости на събитието: безплатни избрани броеве на списание 360, съдържащи материали, разкриващи още информация за красивия и пълен с много изненади район на град Петрич.

Събитието ще започне в 19:00 часа.

Изложба "Дестинация Петрич: Активен и атрактивен"

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.