Присъедини се или създай отбор за Wings for Life World Run

0
 

Сподели

Shares

Wings for LifeКогато казваме, че всеки и навсякъде по света може да бяга за каузата на Wings for Life, a именно – гръбначните заболявания да станат напълно лечими, имаме предвид точно това.

Благодарение на възможността да се присъединяваме към различни тимове – чрез приложението Wings for Life World Run App и чрез сайта на Wings for Life, можем да бягаме в отборите на хора, намиращи се навсякъде по света. Освен това можем да създадем наш собствен тим, към който да се присъединяват различни хора, да каним приятели и познати.

Ето как:

Вариант 1:

1. Сваляте приложението Wings for Life World Run App за Android или IOS;
2. Инсталирате го и попълвате личните си данни;
3. Избирате „join a team”, след което ви се отваря списък с всички отбори/“teams“, към които можете да се присъедините. В горния десен ъгъл ще видите знака „+“, от който можете да добавите (създадете) вашия отбор, като попълните нужните полета.
5. Избирате опцията “Create”/“Създай“ и така вече имате ваш отбор. Например team “(ВАШЕТО ИМЕ)”
6. Всеки, който иска да се присъедини, да тича и да дарява за този отбор, може да го направи като свали и инсталира приложението. След това избира опцията “join a team” и от списъка избира “ВАШЕТО ИМЕ”;

В деня на състезанието виртуална кола преследвач (Catcher car) завършва състезанието като ви настига (виртуално в самото приложение). Тя ще започне да ви гони 30 минути след като сте старирали бягането си, като постепенно ще увеличава скоростта си.  Ще видите списък с резултатите на вашия отбор и така ще разберете кой от отбора е най-добър и колко километра сте избягали общо!

ВАЖНО: Присъедините ли се веднъж към даден отбор в приложението, той не може да бъде променен!

Wings for LifeВАРИАНТ 2:

1. Влизате на сайта;
2. В полето за търсене изписвате името на отбора, към който искате да се присъедините или натискате бутона SET UP A TEAM, aко искате да създадете отбор.
3. Избирате отбора и натискате върху бутона JOIN THIS TEAM вдясно на екрана или попълвате необходимите данни, ако сте започнали да създавате свой отбор;

Всеки, който иска да се присъедини да тича и да дарява за този отбор, може да го направи като си свали и инсталира приложението, и след това избира опцията “join a team” и от списъка избира „ВАШЕТО ИМЕ“;

В деня на състезанието виртуална кола-преследвач (Catcher car) завършва състезанието като ви настига (виртуално в самото приложение). Тя ще започне да ви гони 30 минути след като сте старирали бягането си, като постепенно ще увеличава скоростта си. Ще видите списък с резултатите на вашия отбор и така ще разберете кой от отбора е най-добър и колко километра сте избягали общо!

През 2019 концепцията за колата преследвач се променя, с цел осигуряване на още по-вълнуващ завършек на състезанието. Новостите засягат бегачите, които по време на събитието успеят да изминат повече от 65 км. Именно тогава колата ще стане още по-бърза, в сравнение с предишни години, за да стане битката още по-оспорвана. Първоначално ще се движи с 15 км/ч, като на всеки кръгъл час от бягането ви ще добавя по 1 км към тях.

Wings for Life 2019

Друга от новостите за 2019 г. е, че партньор на Wings for Life World Run става Runtastic – най-голямата в света платформа, свъразана с бягане, фитнес и здраве. Вече имате възможност да се регистрирате за събитието и през акаунта си в Runtastic, а през март ще имате възможност да се включите в специално организирано за Wings for Life World Run предизвикателство.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.