Стъпвай леко със Skechers

0
 

Сподели

Shares

Skechers

Идеята за Skechers се ражда в къщичка на плажа в Калифорния. Може би заради това обувките на марката носят духа на лятото и свободата, а всяка стъпка с тях се предприема с лекотата на безгрижните топли дни.

Skechers са универсални, всекидневни обувки, идеята за които се развива през последните 25 години. Разнообразието от модели постепенно нараства и в момента всички ние можем да избираме от редица разновидности, обхващащи широк диапазон от колекции. Обувките са подходящи за нуждите и вкусовете на мъже, жени и деца навсякъде по света, а през годините Skechers се превръща в начин на живот за милиони хора, в емблематична марка, известна със стилни и удобни обувки.

С обувки на марката вече можем да се сдобием от първия монобранд магазин в България, който отвори врати съвсем наскоро. Той се намира в мол Парадайс Център на етаж -1 и в него можем да открием богато разнообразие обувки за свободното време, ежедневието, тренировки в зала или на открито.

Skechers

В магазина място намират както мъжки и дамски колекции на Skechers, така и детски, с подбрани свежи и актуални за сезона цветове. Освен с модерен външен вид обаче, Skechers правят всяка разходка удоволствие и със специално разработената мемори пяна, използвана за изработка на моделите.

През годините марката е подкрепяна от отбор-звезди, сред които Роб Лоу, Мегън Трейнър, Кели Брук и Брук Бърк-Шарве, легендарните атлети Джо Монтата, „Шугър“ Рей Ленърд и Хауи Лонг, световноизвестните бегачи Меб Кефлези и Кара Гаучър, както и голф-играчите Мат Кучър, Брук Хендерсън, Ръсел Нокс, Уесли Брайън, Били Андраде, Белен Мозо, Ашлин Рамзи и Колин Монтгомъри.

Повече за Skechers можете да научите от фейсбук страницата тук, а ако я харесате, ще получавате всички актуални новини около марката и новия магазин.

Skechers

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.