Посрещни лятото с Animal

 
0

Сподели

0Shares
0 0

Animal New Collection

Ясно е, че топлите месеци са тук, когато пристигнат новите пролетно-летни колекции на Animal. Дори само на пръв поглед те ни навяват морски бриз, дълги топли дни по пътя, златни залези и безкрайни приключения.

По три различни линии и в дамската, и в мъжката колекции ни предлагат тази година от Animal. С тях превключваме бързо на пролетно-лятна вълна и се подготвяме за предстоящите незабравими истории.

Animal New Collection

Blue Summer е първата линия в дамската колекция, която ни пренася моментално на морския бряг с дрехи в разхлаждащо синьо. Ориенталски принтове и шарки, вдъхновени от природата, „играят“ с геометрични форми по материите на дрехите, а самите те са леки, удобни и комфортни на допир. Серията включва и жилетки и плетива за хладните пролетни вечери и летните нощи, когато все още не ни се прибира.

Animal New Collection

Модерните силуети се съчетават безпроблемно с елементи като винтидж дантела в серията Pastel Tribes. Цветовете, както подсказва името на серията, са пастелни и замечтани, но са и успешно допълнени с градската кройка на дрехите, така че да се чувстваме като у дома, където и да се намираме.

Animal New Collection

Тропически принтове, цветя, лилави и жълти тонове ни пренасят в мечтания летен рай със серията Paradise Found. Тя включва смели силуети, подгъви и „подрязвания“, но материите са фини и леки, отразяващи сякаш шепота на летния бриз. Графиките в серията са силни, но са омекотени от цветовете на морето.

Мъжката колекция също е разделена на три серии, в които градският стил среща лятната енергия на 80-те.

Аналогови технологии и дизайн срещат свежи цветове в мъжката серия Analogue Animal. Графиките се отличават с осемдесетарски стил, изображенията са монохромни и прегорели до червено и синьо. Нови принт технологии позволяват направа на ретро лога, които спомагат за лекото и романтично връщане, назад във времето.

Animal New Collection

Havana Heat е серията, в която глобалните тенденции в модата са повлияни от нестихващата енергия на Куба. Цветовете в серията са земни, но и вдъхновени от кубинските улици. В колекцията място намират кестенявото, червеното и жълтото, включено, за да добави свежа слънчева енергия.

Animal New Collection

Nostalgic Borderland е серията, която представя сблъсък на противоположности: уличният стил се среща с винтидж сърф стила, за да създаде градска линия с лятна емоция. Дрехите в серията използват палитра от приглушени, „прашни“ нюанси, осветени от светложълти и бледо сини цветове, които разказват истории за живота в града през лятото.

Animal New Collection

Магазинът на официалният представител на Animal за България се намира на втория етаж в Bulgaria Mall, откъдето можем да се сдобием с продукти от новата колекция, както и с разнообразни технически артикули за любимите ни спортове на открито. Освен това цялата актуална информация около Animal Bulgaria можем да следим във фейсбук страницата тук.

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.