Посрещни лятото с Animal

0
 

Сподели

Shares

Animal New Collection

Ясно е, че топлите месеци са тук, когато пристигнат новите пролетно-летни колекции на Animal. Дори само на пръв поглед те ни навяват морски бриз, дълги топли дни по пътя, златни залези и безкрайни приключения.

По три различни линии и в дамската, и в мъжката колекции ни предлагат тази година от Animal. С тях превключваме бързо на пролетно-лятна вълна и се подготвяме за предстоящите незабравими истории.

Animal New Collection

Blue Summer е първата линия в дамската колекция, която ни пренася моментално на морския бряг с дрехи в разхлаждащо синьо. Ориенталски принтове и шарки, вдъхновени от природата, „играят“ с геометрични форми по материите на дрехите, а самите те са леки, удобни и комфортни на допир. Серията включва и жилетки и плетива за хладните пролетни вечери и летните нощи, когато все още не ни се прибира.

Animal New Collection

Модерните силуети се съчетават безпроблемно с елементи като винтидж дантела в серията Pastel Tribes. Цветовете, както подсказва името на серията, са пастелни и замечтани, но са и успешно допълнени с градската кройка на дрехите, така че да се чувстваме като у дома, където и да се намираме.

Animal New Collection

Тропически принтове, цветя, лилави и жълти тонове ни пренасят в мечтания летен рай със серията Paradise Found. Тя включва смели силуети, подгъви и „подрязвания“, но материите са фини и леки, отразяващи сякаш шепота на летния бриз. Графиките в серията са силни, но са омекотени от цветовете на морето.

Мъжката колекция също е разделена на три серии, в които градският стил среща лятната енергия на 80-те.

Аналогови технологии и дизайн срещат свежи цветове в мъжката серия Analogue Animal. Графиките се отличават с осемдесетарски стил, изображенията са монохромни и прегорели до червено и синьо. Нови принт технологии позволяват направа на ретро лога, които спомагат за лекото и романтично връщане, назад във времето.

Animal New Collection

Havana Heat е серията, в която глобалните тенденции в модата са повлияни от нестихващата енергия на Куба. Цветовете в серията са земни, но и вдъхновени от кубинските улици. В колекцията място намират кестенявото, червеното и жълтото, включено, за да добави свежа слънчева енергия.

Animal New Collection

Nostalgic Borderland е серията, която представя сблъсък на противоположности: уличният стил се среща с винтидж сърф стила, за да създаде градска линия с лятна емоция. Дрехите в серията използват палитра от приглушени, „прашни“ нюанси, осветени от светложълти и бледо сини цветове, които разказват истории за живота в града през лятото.

Animal New Collection

Магазинът на официалният представител на Animal за България се намира на втория етаж в Bulgaria Mall, откъдето можем да се сдобием с продукти от новата колекция, както и с разнообразни технически артикули за любимите ни спортове на открито. Освен това цялата актуална информация около Animal Bulgaria можем да следим във фейсбук страницата тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.