FRAGMENTS видеото

0
 

Сподели

Shares
Red Bull FRAGMENTS 2017
Петър Гьошарков, който зае второто място в кранйното класиране/ Снимка: Антон Анестиев, Red Bull Content Pool

Всяко издание на фрийстайл надпреварата Red Bull FRAGMENTS означава два дни на неспиращо забавление, атрактивно прекарване и за участници, и за зрители и градски фрагменти, пренесени в планината под формата на предизвикателно трасе. С всяка година обаче, емоциите стават все повече, трасетата по-предизвикателни, а изненадите и за райдърите, и за зрителите – по-приятни.

Тази година FRAGMENTS се проведе в Osogovo Fun Park, а цялото събитие премина в стремеж към нови и още по-креативни линии и още повече слънчево настроение.

Ако не сте успели да бъдете в Осогово на 18-и март, можете да наваксате поне малка част от енергията на FRAGMENTS с помощта на официалното видео.

А, ако искате да станете свидетели на представянето на райдърите, достигнали до финалите на FRAGMENTS, можете да проследите ръновете им във видео компилациите тук. До 4-и април можете да гласувате за най-добре представилия се според вас карач, а този от финалистите, който събере най-много харесвания във Фейсбук ще бъде награден с Go Pro Hero 5, предоставено от Base Camp.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.