4 начина, по които да подкрепим Wings for Life

0
 

Сподели

Shares

Wings for Life е неправителствена организация, набираща средства, 100% от които отиват за финансиране на научни проекти и изследвания, стремящи се да открият лек за гръбначните заболявания. Освен че можем да подкрепим каузата, като бягаме на 3-ти май индивидуално или в някой от организираните бягания Wings for Life World Run, можем и директно да дарим средства. Ето начините:

1. С влизане на сайта wingsforlifeworldrun.com, където след кратко скролване по страницата ще видите опция DONATE NOW. След това попълвате всички полета, а когато завършите – потвърждавате. Така сте дарили средства за каузата.

Wings for Life Donations2. Като свалите приложението Wings for Life World Run App за Android от Google Play или за IOS от App Store. Инсталирате го на мобилния си телефон, което дава възможност, ако желаете, да се включвате в световното бягане (чрез приложението), което ще се състои на 03.05.2020 от 11:00 UTC (14:00 BG). Ако не искате да бягате, можете само да дарите средства – от падащото меню, което се избира от горният ляв ъгъл. Избирате опцията DONATE NOW, попълвате всички полета и след като завършите – потвърждавате. Така сте дарили средства за каузата.

Wings for Life App

3. Можете да организирате ваше бягане, като поканите ваши приятели и познати да тичат и даряват и по този начин се присъединят към каузата. Подробни инструкции за това как да го направите ще намерите тук.

4.Създайте собствена кампания за набиране на средства! Как можете да го направите разберете тук.

Wings for Life World Run
Wings for Life World Run?Снимка: Wings for Life World Run

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.