Phantom 4 Pro – вашият спътник във всички приключения

0
 

Сподели

Shares

DJI Phantom 4 Pro дрон

Случвало ли ви се е, докато се спускате със ски или сноуборд по пистата, или карате сърф в морето, да си кажете: „Щеше да е страхотно, ако можех да запечатам този момент завинаги на снимка или видео“? Със сигурност ще е страхотно, а сега вече е и възможно с дрона DJI Phantom 4 Pro!

Основни характеристики на дрона:

  • Камера с триосна стабилизация и 1-инчов 20MP Exmor R CMOS сензор за кристално ясно 4K видео и 20MP снимки
  • FlightAutonomy система за откриване и избягване на препятствия в 5 посоки
  • Множество интелигентни летателни режими: Draw, ActiveTrack, TapFly, Return to Home, Gesture, Sport и Tripod
  • Обхват на управление: 3.5 км
  • Време за полет: 30 мин с една батерия
  • Максимална скорост: 72 км/ч в режим Sport
  • Диагонал: 350 мм
  • Тегло: 1388 г

DJI Phantom 4 Pro дрон

Дронът DJI Phantom 4 Pro притежава всички качества, за да се превърне в неразделна част от вашите спортни и екстремни преживявания: компактни размери, малко тегло, голям обхват на управление и изключително мощна камера с 1-инчов 20MP Exmor R CMOS сензор, който ще ви позволи да правите спиращи дъха 20-мегапикселови снимки и да снимате епично 4K видео с 60 кадъра в секунда. Благодарение на интегрирания в камерата механичен затвор пък се преодолява ефекта на изкривяване на образите, който се получава при снимане на бързодвижещи се обекти, както и при снимане, когато дронът лети с висока скорост.

И това не е всичко. Приложението DJI GO, с помощта на което се извършва управлението на дрона, ви позволява бързо и лесно да обработвате и публикувате заснетите кадри в социалните мрежи Facebook, Twitter, Instagram и YouTube, както и да предавате видео на живо във Facebook и YouTube, за да може всичките ви приятели и познати да станат свидетели на невероятните ви каскади и преживявания в реално време. През приложението DJI GO се активират и всички интелигентни режими на Phantom 4 Pro – режимите Draw, ActiveTrack, TapFly, Return to Home, Gesture, Sport и Tripod.

DJI Phantom 4 Pro дрон

Режимът ActiveTrack определено ще се нареди сред фаворитите на любителите на високия адреналин. Той позволява на дрона DJI Phantom 4 Pro автоматично (без да използвате дистанционното управление) да следи и да записва всяко ваше движение, докато вие се наслаждавате на карането на скейтборд, водни ски, сноуборд или просто бягате на плажа! Необходимо е само да се отбележите (маркирате) на дисплея на дистанционнoто управление и да натиснете „GO“! Phantom 4 Pro ще се погрижи за всичко останало! Не са ви необходими нито GPS гривна, нито тракер!

DJI Phantom 4 Pro дрон

През цялото време, през което е включен режимът ActiveTrack, работи и т.н. FlightAutonomy система на дрона, която го предпазва от сблъсъци с други движещи се или статични обекти. FlightAutonomy системата се състои от над 10 компонента, част от които са основната камера на дрона, три двойки камери (сензори за виждане), разположени в предната, долната и задната част на корпуса, както и два броя инфрачервени сензори, разположени в лявата и дясната част на дрона. Тази система предоставя на Phantom 4 Pro информация за височината и позицията на близките препятствия като електрически стълбове, корони на дървета, крайпътни лампи, огради, високи сгради и др. и му позволява автоматично да избягва ударите с тях.

DJI Phantom 4 Pro дрон

Специално създаден за селфи маниаците пък е режимът Gesture. Той отключва способността на Phantom 4 Pro да разчита човешките жестове. Този режим се използва за правене на селфи от въздуха, без да се използва дистанционното управление на дрона. За да се сдобиете с такова селфи, трябва само да дадете сигнал на дрона с ръце, след което започва 3-секундно отброяване и готово!

При активиран режим Return to Home дронът DJI Phantom 4 Pro сам избира най-добрия маршрут за връщане в точката си на излитане, като автоматично коригира траекторията на полета си, за да избегне пречките и препятствията, които е „видял“ преди това.

DJI Phantom 4 Pro дрон

Дронът DJI Phantom 4 Pro се предлага в 2 варианта:

стандартен: включва класическото за DJI дистанционно управление с държач за смартфон или таблет;
Phantom 4 Pro+: включва дистанционно управление с 5.5-инчов 1080p дисплей с два пъти по-висока яркост от тази на обикновените смарт устройства. По-високата яркост прави всеки детайл на дисплея лесно видим дори и при пряка слънчева светлина.

И двата варианта на дрона DJI Phantom 4 Pro можете да закупите от магазините на COPTER.BG, както и от електронния им магазин на адрес www.copter.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.