Байк и рън за Чепън 2017

0


Дата на събитието: 22.04.2017

Сподели

Shares
Байк и рън за Чепън 2016
Снимка: Байк за Чепън

Навръх Денят на Земята – 22-ри април, ще се проведе шестото поредно издание на едно от най-обичаните състезания по планинско бягане и колоездене – Байк и рън за Чепън. Не случайно тази година състезанието ще се проведе в Денят на Земята – за да ни напомни, че ние именно носим отговорност за състоянието на нашата планета.

Естествено, състезанията ще се проведат в красивия район на Чепън планина и Драгоманското блато, а категориите, в които ще бъдат разделени състезателите са:

Байк за Чепън:
Юноши: 21 км – 21.3 км;
Старша: 21 км – 21.3 км, +/-660 м денивелация, изминаване на половината трасе – лявата част на осморката с начало и край – гр. Драгоман;
Юноши и Старша: 42 км. – +/-1200 м денивелация, изминаване на цялото трасе под формата на осморка с начало и край – гр. Драгоман;

Рън за Чепън:
42 км маратон: мъже/жени;
21.3 км полумаратон: мъже/жени;

Карти на маршрутите можете да видите тук (голямо трасе) и тук (малко трасе).

Каролина Калибацева
„Байк и Рън за Чепън 2015“

За да участваме в някое от състезанията се изисква предварителна задължителна регистрация. Тя може да бъде направена тук, като до 30-и март можем да се възползваме от най-ниската такса участие: 15 лева. До 19-и април таксата ще бъде 30 лв., а в деня на състезанието – 50 лв.

По традиция, ще можем отново да се придвижим от София до Драгоман и обратно с влака, в който билетите за 100 места се поемат от организаторите на „Байк и рън за Чепън“. Можете да се регистрирате за място във влака тук. Имайте предвид, че трябва да имате платена такса за участие и номер, който ще трябва да въведете при запазване на място. Влакът ще тръгне от София в 7:45, а връщането в София ще бъде след края на събитието. Отделен товарен вагон ще превози колелата до и от Драгоман.

Повече информация за събитието ще намерите във Фейсбук страницата тук, където можете да следите и цялата актуална информация.

Байк и рън за Чепън
Снимка: Je Radulova/ Байк и рън за Чепън

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.