Спечели Bubble Bed с 360°

0
 

Сподели

Shares

Сядаш, отпускаш се и мигновено се пренасяш някъде из облаците. Ти седиш върху сапунено балонче, а целият свят наоколо е мек, лилаво-розов и безгрижен. Летиш сред шарени небеса, а когато погледнеш надолу виждаш най-приказната гледка на света, която обаче със сигурност не е от нашия свят. Безкраен син океан, златножълта плажна ивица и хоризонт, който свършва с най-големия водопад, изливащ се право надолу и разбиващ се някъде в безкрая на вселената.

Няколко малки хладни пръски водопадаща вода достигат до челото ти. Разтърсваш глава и осъзнаваш – сънувал си.

Заспал си върху Bubble Bed.

Bubble Bed
Снимка: Bubble Bed, @inflatablesofabed

Пролетта хлопа на вратата, а тя е един от най-прекрасните сезони за кратки и дълги дремки на шарена сянка. Когато желанието за почивка надделява над желанието за разходки, едно от най-приятните места, на които можем да се излегнем е … Bubble Bed. Още по-хубавото е, че надуваемото легло може да се поставя почти навсякъде, а за да бъде надуто се изисква само въздуха около нас и малко свободно пространство.

Искаш ли да сънуваш върху Bubble Bed цяла пролет и лято? Или да си релаксираш със списание или любима книга в ръка? Ще подарим едно такова страхотно удобно надуваемо легло-„балонче“ на един от вас, за да може пролетта да стане още по-приятна, а пролетната умора – добре дошла.

Как да си спечелиш Bubble Bed?

Абонирай се за списание 360° в периода от 28-и март до 30-и април и автоматично ще бъдеш включен в томбола, от която някой ще бъде награден с Bubble Bed. Както казахме, Bubble Bed е перфектен за разпускане с четиво в ръка, а какво по-добро от още идеи за приключения и неспиращи истории от света на екстремните спортове.

Абонирането за Списанието става повече от лесно тук. Можеш да избереш от кой брой желаеш да започне абонамента ти, но ти напомняме, че новият брой Пролет 2017 излиза в началото на месец април.

Повече за Bubble Bed пък има тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.