Финал на “Научи се да караш ски”Дата на събитието: 23.03.2017
0

Сподели

0Shares
0 0
Боровец
Снимка: Бороспорт

На 23-и март (четвъртък) на писта „Иглика“ ще се проведе финалното състезание в Боровец на поредното издание на проекта на Българска федерация ски “Научи се да караш ски” 2017.

В него участие ще вземат 36 деца, победили през седмичните прояви.

Инициативата „Научи се да караш ски” се провежда от БФСки за девета поредна година със съдействието на Министерството на младежта и спорта, Регионалният Инспекторат по Образованието, Мтел и ски центровете Боровец, Витоша, Пампорово, Парк Родопи, Банско, Беклемето и Осогово. Тази година над 2530 деца на възраст от 6 до 12 г. от цялата страна се включиха в програмата, като с тях броя на малките скиори, направили първи стъпки в ските благодарение на инициативата “Научи се да караш ски” надхвърля 23710.

Тази година за три седмици в Боровец се включиха общо 350 деца от 8 училища от Самоков и региона – Основно Училище ”Христо Максимов”, Основно училище „Димчо Дебелянов” с. Говедарци, Основно Училище “Митрополит Авксентий Велешки”, Начално Училище “Станислав Доспевски”, Средно Общообразователно Училище “Неофит Рилски” – Долна баня, Начално Училище “Петър Берон”, Основно Училище “Св.Св.Кирил и Методий” и Средно Училище „Отец Паисий“.

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.