Голям брой участници в Държавното по сноуборд слоупстайл за деца

Състезанието се проведе през изминалия уикенд

Сподели

Shares

През този уикенд чуждестранни и родни таланти, в тийнейджърска и по-напреднала възраст демонстрираха талант в свободните стилове на ски и сноуборд (съответно) в курортите ни Пампорово – Мечи чал и Осогово. Успоредно с това най-младите райдъри също намериха своята сцена, в рамките на сноуборд състезанието за деца „Купа Мачирски“, което се проведе на Витоша. Събитието съвпадна с Държавното първенство по слоупстайл за деца (под 15 г.) Броят на участниците достигна внушителните 50 човека.

Купа Мачирски 2017
снимка: ФБ Мачирски

Състезанието се проведе на писта „Ветровал“, където беше изградено специално слоупстайл трасе. Имената, за които трябва да се ослушваме в следващите години, по бъдещи сноуборд състезания са: Светлозар Кръстев (възрастова група до 15 г., клуб „Мачирски“), Неда Пенчева (до 15 г., „Бороборд“), Кристиан Димитров (до 13 г., „Мотен“), Марто Бойчев (до 11 г., „Бороборд“) и Андреа Коцинова (до 11 г., „Блейд“).

Купа Мачирски 2017
снимка: ФБ Мачирски

„Мачирски Спорт“ е една от най-големите школи по сноуборд за деца в България. Създадената от училището много подходяща среда за обучение, на ски пистите „Ветровала“ и „Офелии“, както и качественият инструкторски състав, с който се работи, успяват да привлекат все повече деца към вълнуващия спорт, който е сноубордът, което е много радостно!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.