Пролетно намаление от RAM Bikes

0
 

Сподели

Shares

Настъпването на пролетта се усеща все по-осезаемо, точно както осезаемо се засилва и желанието ни за нови приключения по байк пътеките. Началото на новия сезон се оказва и перфектно за нови попълнения при колоездачната ни екипировка и по-специално най-важната част от нея – велосипедът.

С -15% е намален любимият на мнозина модел велосипед от RAM Bikes – Mentor 26’’.

RAM Mentor 26''

Промоционалната цена ще бъде валидна в рамките на един месец – до 17-и април, а този период е и един от най-добрите ни шансове да се сдобием с велосипеда и то на страхотна цена, защото от RAM Bikes обявиха, че спират производството на модела занапред.

С леката си алуминиева рамка и 120 мм амортисьорна вилка на RockShox, Mentor е изключително надежден планински велосипед. Моделът се предлага в две окомплектовки – V-brake и хидравлични дискови спирачки, а с 13.5 –те си килограма Mentor е достоен спътник на всеки любител на съботно-неделните разходки с байк из природата. Моделът е изключително подходящ за колоездачи, които тепърва навлизат в света на планинското колоездене и за всички онези, които искат да разчитат на качествени компоненти и чудесна визия.

RAM Mentor 26''

Моделите Mentor 26’’, които участват в промоцията, са налични в ограничени цветове и размери и могат да бъдат открити онлайн тук и от оторизираните дилъри на марката в цялата страна, адресите на които можете да откриете тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.