Градски разходки с Creme

0
 

Сподели

Shares
Creme Cycles
Снимка: Creme

Creme са градски велосипеди, които са създадени, за да ни накарат да изпитаме чистата радост от колоезденето. С външния си вид, който напомня очарователни ретро модели от миналото, колелата ни карат да мечтаем за слънчеви разходки из улиците на Париж или Флоренция. Велосипедите на марката Creme са ръчно произвеждани в Европа с внимание към всеки детайл и дизайни, създадени от чистата любов към градското колоездене.

Creme Glider
Снимки: cremecycles.com

Един от моделите, с който с удоволствие бихме кръстосвали крайморски алеи, тесни градски улички и широки булеварди, е Creme Glider. Красивите извивки на стоманената рамка говорят за комфорта и удоволствието, което ще изпитаме, карайки велосипеда, а гумите с голям балон гарантират, че преминаването дори по павета или други неравни терени ще бъде безпроблемно. Колелото е оборудвано с 3-скоростна задна главина от SRAM и кормило в стил „Албатрос“, което предполага комфортна позиция на тялото по време на каране и удобно управление.

Основни характеристики:

Размер: 495 mm
Вилка: Creme steel fork, lugged, 1”
Капли: Aluminium doublewall 700 C;
Предна главина: Joytech, looseball, 36H
Задна главина: SRAM I-motion 3-speed hub with coaster brake, sprocket: 23T;

Creme Vinyl Solo
Снимки: cremecycles.com

Vinyl Solo пък е фикси модел на Crème, изработен със стоманена рамка и вилка, използващи муфи за свързване на отделните тръби, което придава допълнителен чар на целия велосипед особено когато имаме предвид колко малко велосипеди се произвеждат по този начин в днешно време. Освен, че може да бъде каранo на фиксирана предавка, колелото може лесно да се „превръща“ (естествено, ако така предпочитаме) във велосипед със свободна скорост (ход) и да се използват включените спирачки в пакета, което е удобно особено за по-начинаещите колоездачи, които все още не могат да се справят с всички предизвикателства, които фикси велосипедите предлагат. Общото тегло на Crème Vinyl Solo е 10,4 кг, а цялото колело е завършено с висококачествена боя в модерни и стилни цветове, подхождащи както на по-стортния, така и на елегантния стил.

Основни характеристики:

Размер: 605 мм;
Вилка: Cromoly fork, lugged, 1”;
Капли Deep profile track rims, 700 C;
Предна главина: Joytech track hub;
Задна главина Joytech track hub, flip flop system, 17T sprocket;
Кормило: Track drop bar, ширина: 400 мм;

Creme Caferacer
Снимки: cremecycles.com

Creme Caferacer е класически дамски велосипед, създаден сякаш специално за момичетата, които си представят идеалната неделя като спокойна велосипедна разходка с цел събиране на колкото се може повече лалета в кошницаата/върху багажника на колелото. Caferacer Solo е готов да бъде най-верният другар на всяка дама в придвижването ѝ в града. Оборудван е със седем скорости и рамка от Hi-ten стомана, а общото му тегло е 14,8 кг. Ретро външният вид се допълва от калниците от неръждаема стомана, предпазителят за верига, звънецът и фарът, минимизиращи шансът всяко момиче да остане незабелязани, и разбира се – удобният хромиран преден багажник.

Основни характеристики:

Размер: 485 мм;
Вилка: Hi-ten стомана, теглена, 1″;
Шини: Алуминиеви, двустенни, 700C, полирани;
Предна главина: Joytech;
Задна главина: Shimano Nexus, венец: 32 зъба, 7 скорости;

creme
Снимки: cremecycles.com

Повече за колелата с марка Creme можем да открием онлайн тук, откъдето можем и да се сдобием с някой от страхотните модели.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.