Придвижи се удобно и безопасно с QUADRO

0
 

Сподели

Shares

QUADRO

Да бъдеш мобилен в придвижването из града е не само удобно, но и важно, когато в един нормален работен ден трябва да жонглираш между работа, задачи и всички неща, които искаш да направиш за собствено удовлетворение.

Quadro Vehicles S.A. е швейцарска компания, създадена с основната цел да разработва компактни три- и четириколесни превозни средства с наклонено окачване, които предлагат уникално и изключително ниво на безопасност, комфорт и забавление. Благодарение на тях и страхотните им характеристики, лесното придвижване в града е гарантирано.

Всички превозни средства, произвеждани от Quadro, са оборудвани с модерната технология HTS Hydraulic Tilting System/Хидравлична система на накланяне/TM. Системата е патентована и основната ѝ цел е да предоставя комфорт и безопасност при движение по всякакви условия на пътната настилка. Иновативното хидравлично окачване позволява на всички колела да се накланят едновременно, като по този начин се осигурява плавно, спокойно, прецизно и стабилно преминаване на превозното средство дори и при най-неблагоприятните пътни условия, така че да можем да достигнем до всяка точка, която поискаме.

QUADRO

Освен това благодарение на системата, общото тегло на превозното средство намалява, а центърът на тежестта остава нисък, което спомага за комфорта по време на каране и прави превозното средство лесно за управление както от по-начинаещо водачи, така и от тези с повече опит. По-опитните шофьори могат да се възползват от най-съвременните характеристики и да се насладят на карането. На тези с по-малко опит стабилността и безопасността при карането вдъхва увереност.

Превозното средство QUADRO4 е оборудвано именно с хидравличната система за накланяне. Освен това QUADRO4 е оборудван със специално проектиран 350-кубиков централно монтиран двигател, с двоен разпределителен вал, за по-високо ниво на комфортно пътуване и с интегриран диференциал за задвижване на две колела. QUADRO4 е изработен със специално подсилена конструкция, за да издържа на всякакви пътни условия.

За да бъде максимално удобен, QUADRO4 е оборудван с три багажни отделения – едно под седалката, което е идеално за съхранение на каска и други две, разположени в предната част. В допълнение, има две 12-волтови стандартни гнезда за зареждане на електронни устройства (едното е разположено в багажното отделение под седалката, а другото в предното отделение).

QUADRO

Марката QUADRO ще бъде представена за първи път в България по време на MOTO EXPO 2017.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.