SICK Line Награждаването

0


Дата на събитието: 23.03.2017

Сподели

Shares
SICK Line видео
Снимка: Скрийншот видео Sick Line

Искаш ли да видиш най-яките снежни линии на сезона? Онези, които ще ти припомнят защо толкова много обичаш да „нагазваш“ в пудрата (не че мислим, че можеш да забравиш!) и онези, които ще ти държат влага чак до другата зима.

Конкурсът SICK Line приключва на 23-и март, когато в бар Switch ще бъдат показани видеата, донесли победа на своите притежатели.

Кои са тези видеа? Можеш да видиш клиповете на участвалите в конкурса (разделени в две категории: one shot и edit) на сайта тук. Нещо повече – ти самият можеш да помогнеш на най-якото видео да донесе на притежателя си една от страхотните награди, като гласуваш за него и го разпространиш в социалните мрежи, за да събере още повече слава и по-важно – още повече гласове.

Точно в 20:00 часа на 23-и март ще стане ясно кой си тръгва с наградите ски Faction и Scott, ски маски и каски Julbo Eyewear или 3 уикенда за двама в Bizev Hotel / Бизева къща.

SICK Line Награждаване

Ако ти също имаш видео, в което показваш уменията си да „плуваш“ в дълбокия сняг, гласуването за най-добро SICK Line видео продължава до 21-и март. Трите видеа, събрали най-много харесвания ще оформят челната тройка на победители в конкурса, а останалите награди ще бъдат присъдени от специално жури. Можеш да участваш като качиш видеото си в личен профил в YouTube, Vimeo или Dailymotion и се регистрираш за участие чрез формата тук. После се постарай да събереш солиден контингент от приятели, които да гласуват за видеото ти и които да те подкрепят по време на събитието в Switch.

Sick Line

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.