THE ONIONS

0


Дата на събитието: 16.12.2010

Сподели

Shares

Kолектив от артисти, допълващи се за аудио/визуалното платно, на безгранично, пространствено пътуване. Спирките не са точно спирки… Локациите не са точно измислени или изобщо реални… Ситуациите може даже да са неприсъщи за средностатистическата представа на съществуване, а резултатът за всеки ще бъде разнороден!

The Onions in the Kindergarten

След успешното приземяване от едно дълго космическо пътешествие, с интернационалните ни спътници от Svetlana Industries /Thunderloops и Filtercutter/, този път Лукчетата ще се срещнат със своя холандски приятел Coco Bryce в Детската градина. Играта ще започне в 20 ч. на 16 декевмри, в стаята на 8bit, където Nika ще ни изненада със света на нейните играчки.

В 22 ч. двамата палавници от 1000names ще развихрят своите пакости, докато не настъпи полунощ с магическата приказка на Coco Bryce. В своята игра на криеница Ивайло Младенов /Studio 5/ ще ги излавя един по един, докато се наредят всичките парчета в пъзела.

В неуморната игра от хладилника на 8bit ще се вади много BIONADE, а специалните автентични кецове за “ти гониш” ще се крият в шкафчето на Converse.

На първия, включил се на игралната площадка, ще бъде връчена кофичка и лопатка, за да открие своето съкровище от Converse.

В 02 ч. всички се събираме да гледаме “Лека нощ, деца”.
За да се включиш в играта, си носи щастливото петаче.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.