Kъща срещу 29 долара?

0
 

Сподели

Shares

Четиричленно семейство предлага едно невероятно преживяване в екокъща за гости в Еквадор. За него ни разказват нашите приятели от peika.bg, които редовно предлагат всевъзможни вдъхновяващи идеи за всякакви приключения.

Къща мечта
Снимка: Peika.bg

През 2005 г. Ребека и Дъг Грийншилдс решават да се откажат от досегашния си живот, за да пътуват в Южна Америка. Тогава те попадат на строителна площадка в покрайнините на Баньос. Решават, че именно тук ще положат основите на новия си живот. Резултатът от всеобщите им усилия и желание е „Зелената къща“ (La Casa Verde) – една от изключително популярните екокъщи за гости в района.

Сега Грийншилдс са решили да направят голяма крачка назад и предлагат един късметлия да спечели къщата на мечтите си и да промени начина си на живот. Ето как:

За всяка покупна на електронната книга на Дъг „Обратно на Земята“ вие получавате достъп до надпреварата за голямата награда – екокъща за гости, която се оценява на 10,000 щатски долара. Книгата е на цена от 29 долара. Можете да купите колкото копия пожелаете и да се регистрирате неограничен брой пъти. Записалите се в надпреварата не могат да надвишават 250 000, а минималната граница за продадени книги е 35 000.

Къща мечта
Снимка: peika.bg

Новият собственик ще спечели не просто прекрасна екокъща, но и печеливш бизнес, без дългове. За него това може да се окаже пълен обрат в начина на живот. Победителят ще бъде избран на случаен принцип. И ето как 29 долара могат да променят цял един живот!

Къща мечта
Снимка: peika.bg

Къщата е идеална за семейство с деца, за хора, които искат да прекарат спокойни старини или са достатъчно предприемчиви да развият идеята на семейство Грийншилдс.

Къща мечта
Снимка: peika.bg

Тегленето а голямата награда ще бъде на 29 април 2017 г. на живо във фейсбук.

Къща мечта
Снимка: peika.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.