Биг еър рулетка?

0


Дата на събитието: 11.03.2017

Сподели

Shares

Osogovo Fun Park ни очаква този уикенд за първото издание на фестивала за зимни спортове BIG MAMA Fest.

В двата дни на феста – 11-и и 12-и март, ще можем да се включим и да станем свидетели на редица атрактивни зимни активности, а една от най-вълнуващите ще бъде Burton Big Air Gambling.

Burton-Big-Air-Gambling

Как така хем биг еър, хем залагане, ли?

Много просто – специално за събитието Burton ще разположат на Осогово голяма рулетка, на която ще може да залагате и печелите награди през целия ден. Залагането на рулетката пък ще става с трикове на скока. Всеки участник ще трябва да впечатли съдиите с трик, който преди това му се е паднал от купата с трикове. Ако съдиите са доволни от видяното, участникът си тръгва с награда, която рулетката отреди.

Освен това, всички участници ще събират точки и ще се борят за голямата награда на Burton – 1000 лв. под формата на ваучер за магазин Drop In.

Дори и да не успеете да се класирате за първото място и голямата награда, ще имате и втора възможност да не си тръгнете с празни ръце. Накрая, на рулетката на Burton всички участници ще могат да удвоят резултата си и да се класират на но-предни позиции за втората специална награда на Burton 200 лв, отново под формата за ваучер за магазина на ул. Раковски 166А.

Момичетата също не остават на заден план, дори напротив, и специално за най-добрия Burton Girl ще има goodie bag с изненади.

Програма:

09:00 – 11:00 – Тренировка
11:00 – 12:30 – Burton Big Air Gambling – изтегли, лепни и спечели
12:30 – 13:30 – Burton Big Air Gambling Jam Session за голямата награда от 1000лв.
13:30 – 14:00 – Burton Big Air Gambling въртене на рулетката и удвояване на точки за специалната награда
14:00 – 14:15 – Награждаване

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.