Red Bull FRAGMENTS – фрийстайл ден и нощ

0
 

Сподели

Shares

Red Bull FRAGMENTS 2017

Броени дни остават до третото поредно издание на Red Bull FRAGMENTS. Събитието тази година ще се проведе в Osogovo Fun Park, а датите, на които райдърите ще могат да покажат своите умения и креативност са 11-и и 18-и март.

Във вечерта на 11-и март ще се проведе първата, организирана като част от FRAGMENTS нощна сесия. Red Bull FRAGMENTS Night Session е специална част от фестивала в Осогово – BIG MAMA, a по време на сесията райдърите ще могат да загреят сцената, да опитат трасето и да дадат заявка за това, което предстои да се случи.

Нощната сесия започва точно в 20:00 часа и ще предизвика райдърите да направят най-добрата си генерална репетиция докато се забавляват. Трасето във вечерта на 11-и март ще подготви райдърите за това, което ще се случи на самото Red Bull FRAGMENTS състезание на 18-и март, но ще остави и някои неразкрити изненади.

Red Bull FRAGMENTS Състезанието такова, каквото го познаваме по традиция – с идея всеки карач да покаже най-интересната и креативна линия, на която е способен, изключително вълнуващо не само за участниците, но и за зрителите и изправящо един срещу друг едни от най-добрите родни сноуборд фрийстайлъри, започва с тренировка от 10:00 часа на 18-и март в Osogovo Fun Park.

Освен, че ще се изправят в оспорвана надпревара по изграденото трасе, райдърите ще могат да се борят за още признания и след края на FRAGMENTS, когато във Фейсбук ще бъде организиран конкурс.
Награда Go Pro Session 5
След като на 18-и март журито излъчи победителят от Red Bull FRAGMENTS 2017, видеа от ръновете на всички карачи, достигнали до финала на състезанието, ще бъдат качени в страницата на FRAGMENTS във Фейсбук, където публиката ще може да гласува, за да излъчи своя победител в състезанието. Победителят от конкурса в социалната мрежа освен признанието любимец на публиката, ще спечели и страхотна награда – Go Pro Session 5, предоставено от BaseCamp.

Имената, които ще присъстват на „съдийската скамейка“ и които ще определят победителите в състезанието са: Стефан Попадин и Асен Рашев. Те ще определят тримата най-добри карачи с оглед на общо представяне и ще присъдят носителите на „Най-добър трик“, „Най-добра линия“ и „Най-добър новобранец“.

Red Bull FRAGMENTS 2017

Първо място – Пътуване с Марио Беньо до събитието The Station в Швеция;
Второ място – DJ Парти с парти джипа на Red Bull на избрана от райдъра дата и локация;
Трето място – Сезонна карта за Осогово;

С награди от Animal и Stinky пък ще си тръгнат карачите, показали най-добър трик и линия и най-добрия млад райдър.

Състезанието на 18-и март ще се проведе, следвайки програмата:

9:00 – 10:00 – Записване
10:00 – 11:00 – Тренировка
11:00 – 13:00 – Квалификации
13:00 – 14:00 – Почивка за обяд
14:00 – 15:30 – Финали
15:45 – 16:00 – Награждаване

Актиалната информация за Red Bull FRAGMENTS можете да следите във фейсбук страницата тук, а там е всичко, което трябва да знаете за фестивала в Осогово BIG MAMA.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.