Pamporovo Freestyle Open 2017

0


Дата на събитието: 13.03.2017

Сподели

Shares

Осмото издание на състезанието Pamporovo Freestyle Open се задава в средата на месец март.

Между 13-и и 19-и март родопският курорт ще посрещне едни от най-добрите фрийстайл сноуборд карачи, а до момента участие в събитието са потвърдили райдъри от Европа, Америка и Азия.

Pamporovo Freestyle Open 2017
Снимка: Actiongraphers

Очаква се състезанието да предложи „арена“ за оспорвана надпревара, която тази година е част от European Qualifier Тour. Освен това обаче, събитието се завръща и с още една приятна изненада – фрийстайл ски състезание. Освен точки за Световния сноуборд тур, Pamporovo Freestyle Open 2017 ще донесе точки и за Европейската купа на FIS.

Директно след участието си в X Games Hafjell, Норвегия в Пампорово ще пристигнат Ерик Баушман и Брандън Деивис, а наред с тях участието си са потвърдили и финландецът Нути Ниамела и американецът Дилан Томас.

Pamporovo Freestyle Open

Състезателната част в сноуборд слоупстайла ще се състои на 13-и и 14-и март. Ски надпреварата, пък ще можем да наблюдаваме на 17-и и 18-и март, като и двете ще бъдат излъчени на живо по Българската национална телевизия. Паралелно със състезанията, организаторите подготвят интересна програма в курорта през цялата седмица от 13-и до 19-и март, част от която ще бъде и първия Banked Slalom в България (15.03.2017 – Ски зона Мечи Чал). Очаква се богата музикална и парти програма, различни тематични вечери и много забавления за всички гости на събитието и курорта.

Повече информация за Pamporovo Freestyle Open 2017 може да прочетете тук, а всичко актуално около събитието, следете във фейсбук страницата тук.

Pamporovo Freestyle Open

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.