Време е за Red Bull FRAGMENTS 2017

0


Дата на събитието: 18.03.2017

Сподели

Shares

Третото издание на Red Bull FRAGMENTS пристига с пълна сила и пълен набор от изненади. Тази година трикове ще се леят във Fun Park Osogovo, a освен традиционното rail jam състезание, ще бъде организирана и специална Red Bull FRAGMENTS Night Session

Red Bull FRAGMENTS
Снимка: Red Bull

FRAGMENTS Night Session ще бъде част от фестивала в Осогово – Big Mamma и ще подгрее сцената за Red Bull FRAGMENTS Състезанието.

Нощната сесия очаква карачите на 11-и март. Тогава те ще могат да загреят сцената за официалното състезание на 18-и март и да направят своите рънове пред гостите на фестивала.

Red Bull Fragments

FRAGMENTS Състезанието пък ще предизвика карачите по интригуващо трасе. На 18-и март те ще могат да покажат какво могат пред журито на събитието, което ще излъчи победителят от Red Bull FRAGMENTS 2017. Видеа от ръновете на всички карачи, достигнали до финала, ще бъдат качени в страницата на FRAGMENTS във Фейсбук, където публиката ще може да гласува, за да излъчи своя победител в състезанието. Естествено, състезанието на 18-и март ще бъде съпроводено от свежа музика и настроение под шатрата на Red Bull, така че забавлението няма да бъде само по трасето, но и навсякъде около него.

Записване за участие на имейл: redbullfragmentsbulgaria@gmail.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.