Градски велосипеди Sprint 2017

0
 

Сподели

Shares

Вече ви представихме акцентите в колекцията велосипеди на Sprint за 2017 година. Сега е ред да ви запознаем по-подробно с категорията City, която е част от именно от новата колекция.

В нея откриваме модели на марката Sprint, които осигуряват комфортно и безопасно придвижване в градска среда. Проектирани, за да отговорят на нуждите на все по-забързания и мобилен начин на живот, те се отличават с геометрия, осигуряваща на колоездача спокойно, приятно и безпроблемно придвижване. Олекотената алуминиева рамка, в комбинация със специално селектираните компоненти и елегантен дизайн, правят тези велосипеди подходящи както за ежедневно каране, така и за приятни градски разходки.

Велосипеди Sprint, колекция City

Първите представители на категорията “City”, от колекция 2017 на Sprint, са моделите от групата Discover Pro 28”. Разработени съобразно специфичните нужди на колоездача, те се предлагат в мъжки и дамски вариант. Двата варианта на модела са с олекотена алуминиева рамка, амортисьорна вилка SUNTOUR CR-8V 50 mm и 28 цолови гуми CONTINENTAL. Discover Pro са оборудвани с компоненти на SHIMANO от серията ACERA и TOURNEY и V-brake TEKTRO спирачки. За да предоставят комфортно каране и максимална защита, моделите разполагат със светлини, калници и предпазител на веригата.

Велосипеди Sprint, колекция City

Discover N3 са другите представители от категорията “City”. Отново разработени във вариант мъжки и дамски, моделите са с олекотена алуминиева рамка и 28-цолови гуми CONTINENTAL. Discover N3 са оборудвани с компоненти SHIMANO от серията NEXUS3 , V-brake TEKTRO спирачки, комплект калници, предпазител на веригата и светлини. Моделите от серията Sprint Discover N3 предоставят всичко необходимо за безпроблемно,удобно и приятно придвижване в града.

Велосипеди Sprint, колекция City

Специално за дамите от Sprint разработват серията Solara. Тя се предлага в три варианта, като всеки един от тях е създаден, за да предостави на дамите максимален комфорт и удоволствие. Цялата серия Solara се предлага с олекотена алуминиева рамка, в три нива на окомплектовка: Solara Lady N7 – с амортисьорна вилка Suntour CR-8V 50 mm и компоненти SHIMANO от серията NEXUS7, Solara Lady N3 26”/28”, с компоненти SHIMANO от серията NEXUS3 и Solara 6 SP 28” с компоненти SHIMANO от серията NEXUS SL. За максимална сигурност и удобство всички модели са оборудвани със светлини, калници и предпазител на веригата.

Велосипеди Sprint, колекция City

Повече информация за колекцията можете да намерите на maxcombike.com или в някой от магазините.

Велосипеди Sprint, колекция City

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.