30-годишен юбилей

0
 

Сподели

Shares
Animal
Снимка: Animal

Animal е британската марка, която вече в продължение на 30 години се грижи за стила ни в градски условия и за комфорта и доброто ни представяне, когато практикуваме любимите си спортове. Кръглата си годишнина марката чества тази година – 2017, а ние обръщаме поглед към историята на бранда, защото зад всеки успех се крие на първо място една добра идея.

Идеята, в случая на Animal, e една текстилна каишка, закрепяща се с велкро. С нея през 1987 г., започва историята на бранда, превърнал се за тези три десетилетия в синоним на стил и вълнуващ начин на живот.

През въпросната година двама сърфисти – решават, че ще създадат каишка с чиято помощ да престанат да губят часовниците си под вода. Заради екстремните условия, в които практикували спорта, а и заради самите му особености, каишките на часовниците постоянно се разкопчавали или късали. Идеята сложила край на необходимостта от постоянна замяна на часовниците и началото на британската марка, която 30 години по-късно е разпознаваема в целия свят.

Animal
Снимка: Animal

„Производството“ на каишките започва в двора на къщата на единия от сърфистите. Малките количества, които двамата успяват да създадат продават първоначално на приятелите си сърфисти. „Изобретението“ бързо получава добри отзиви от използвалите го и започва да се разпространява „от ръка на ръка“ и сред почитателите на други спортове. Нещо повече – простотата като дизайн и здравината на каишките ги прави подходящи за използване и по време на други екстремни спортове, така че бизнесът скоро се оказва доста успешен.

Само седем години след първата текстилна, се появява и първата колекция часовници на марката. Целта била ясна – да бъдат създадени часовници за употреба по време на екстремни спортове, те да бъдат изключително здрави, да имат най-високо ниво на водоустойчивост, а качествата им се тестват и до днес от атлетите на марката, преди да бъдат пуснати в продажба

Animal
Снимка: Animal

Днес, сред продуктите на марката можем да открием такива за всякакви спортове, предизвикващи ни да излезем навън. От часовници, очила и дрехи, до раници, чанти, неопрени, технически дрехи, скейт и лонг бордове, обувки марката предлага богат набор от артикули, изработени само от висококачествени материали и с внимание към детайла. Освен това е абсолютно сигурно, че който и от продуктите на им да изберем, винаги ще изглеждаме по възможно най-добрия начин. И така от 30 години насам.

В България с дрехи и екипировка на марката можем да се сдобием от магазина на Animal – официален представител на бранда за страната ни, който се намира на етаж 2 в Bulgaria Mall.

Animal

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.