В града с якета от The North Face

0
 

Сподели

Shares

50% намаление на двете якета на The North Face – Denali Thermoball и Q BOMBER ще открием в магазините и онлайн на сайта strim-co.com. Тези модели са създадени, за да ни предоставят комфорт и защита и имат стилен дизайн, с който да се чувстваме уверени в градски условия.

Яке The North Face Denali Thermoball
Яке The North Face Denali Thermoball

Якето Denali Thermoball е с дизайн, който се грижи за уюта ни и в дъждовно, и в по-топло време.

То е изолирано с леката изолация Thermoball™, която запазва топлинните си качества и голям процент от характеристиките си дори мокра. THERMOBALL™, изработена от The North Face в колаборация с PrimaLoft® е синтетична изолация, която използва малки и кръгли синтетични клъстери, скупчени много близо едни до други така, че да имитират естествен пух. В следствие на това, дрехите, използващи технологията, могат да се „похвалят” с повечето предимства и на синтетиката, и на пуха – топлина, малък обем, ниско тегло, изолация дори и при намокряне, бързо съхнене. Освен това якето е оборудвано с джобове с ципове, които съхраняват сигурно всичко, поставено в тях и еластични маншети, така че плътното прилягане да бъде гарантирано.

Яке The North Face Q Bomber
Яке The North Face Q Bomber

Следващият модел зимно яке от The North Face отново ни предлага незаменим комфорт и стилен облик в ежедневните ни занимания в града. Якето Q BOMBER съчетава необходимото удобство за градски приключения с технически характеристики, които да ни защитават. Една от най-полезните технологии, използвани за направата му, е DryVent™ във външния плат.

DryVent™ e патентованата технология на The North Face, която се грижи за водонепромокаемостта и дишаемостта на дрехите. Платовете, използващи DryVent™, са конструирани така, че да бъдат напълно водоустойчиви, ветроустойчиви и дишащи. Външният слой на материята e третиран с дълготраен импрегнант, който спомага отблъскването на водата от повърхността, а вътрешният е изграден от полиуретаново покритие и микропори, които канализират отвеждането на изпаренията към външния слой.

Освен с DryVent™, якето е „оборудвано” и с изолация Heatseeker™. Тя е синтетична и предоставя отлично съотношение между тегло и топлина. Освен това изолацията спомага висококомпресионните качества на дрехата и поддържа подходяща температура на тялото ни.

Q BOMBER е изработено с регулируем долен подгъв (с помощта на шнур и чинч), централен цип и вътрешен джоб на гърдите с цип.

The Nortce Dryventh

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.