Добавете истории

Представяне-изложба на новия автомобил MINI Countryman

0


Дата на събитието: 17.02.2017

Сподели

Shares
кампания Mini Countryman
визия: кампания Mini Countryman за България, Studio Komplekt, Noble Graphics

Да добавяме вълнуващи моменти към ежедневието – това е задължително условие за нас, приключенците, за да оставаме доволни от живота. Това са истории с начало и край, които разказваме многократно на приятели, когато сме обратно у дома, в нормалния си ритъм на живот. Спомени, които задължително са свързани с ходене по неотъпкани пътеки.

Представянето на автомобила MINI Countryman – така нареченият „пътешественик“ от семейството на MINI, ни среща с различни идеи за сполучливи бягства от рутината. Комуникирано под формата на артистична инсталация и изложба, намерили място в галерия Synthesis, в София, от 17ти до 19-ти февруари, събитието обхваща три различни теми. За наша гордост, „Пътищата на другите“ – първата тема, включва авторски труд на трима изявени автори на „Списание 360“, Венелина Величкова, Весела Ягодова (съосновател сдружение „С раница на колело“, hikebikebg.com) и Виктор Троянов, но също и на Янина Танева (основател, „Фабрика за идеи“, ideasfactorybg.org), Екатерина Петрова (журналист, groundbeneathmyfeet.wordpress.com) и Йордан Георгиев (пътешественик по море). Другите две глави – „Рецепти за приключения“ и „Планината зове“ са дело съответно на колектив ЧАРК и Phormatik Visual Labs. Сред експонатите ще видите и самия MINI Countryman, паркиран под един пухкав, небесен облак. Изложбата е курирана от „Студио комплект“ и напомня истински музей на съвременното изкуство, само в съкратена форма.

Артистичните интерпретации са свързани с пътешествия до различни места, които може да достигнем с MINI Countryman – високопроходим, надежден и все така естетически издържан, като останалите автомобили на марката. Някои от дестинациите са отдалечени на не повече от 100 км. от София, а други са на десетки хиляди, което може и да е напомняне, че за едно пътуване не разстоянието е важно, а вложеният личен смисъл.

MINI Countryman и прилежащите изложби ще останат в галерия Synthesis до неделя, 19-ти февруари. Работното време на PhotoSynthesis Art Center е от 10 до 20 ч., а адресът – бул. Васил Левски“ 57. Повече информация за MINI Countryman ще намерите на mini.bg

MINI Countryman
снимка: mini.bg/ Новият MINI Countryman

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.