Премиера на “The Way I See It”

0


Дата на събитието: 27.11.2010

Сподели

Shares

BOARD.BG и Българската асоциация по ски свободен и екстремен стил (БАССЕС) представят премиерата на новия филм на Matchstick Productions “The Way I See It” и Традиционното-нетрадиционно Парти за откриването на зимния сезон на БАССЕС.

“The Way I See It” ще има над 200 премиери на 5 континента между септември и декември 2010 г. На този етап България ще бъде единствената точка от Централна и Източна Европа, където се предвижда премиера на филма.
В последния си филм MSP продължава да снима кадри с най-големите звезди на екстремните ски. Последното попадение на компанията е Боби Браун. Младата надежда стана световен слоуп стайл шампион за 2010. Към имената участващи в “The Way I See It” трябва да допълним известните в средите райдъри Марк Абма, Шон Пети, Ерик Хьорлейфсон, Хенрик Винстед, Колби Уест, Джеймс Хайм, Ричард Пермин, Коуди Таунзенд, Рори Бъшфилд, Ингрид Бекстрьом, Гас Кенуорти, Джейкъб Уестър, Ръс Хеншоу и др. Филмът спечели три награди на Международния фестивал по фрийскинг филми в Монреал, Канада в края септември тази година и бе определен за най-добър филм за сезона!

Дата: 27 ноември, събота
Място: Кино Одеон
Начало на прожекцията: 20 ч.
Вход: 5 лв

А след прожекцията всички заедно ще се пренесем на традиционното шеметно дийп сноу, мега пау, много ПИРИНСКО и много горещо (надяваме се диаметрално противоположно и коренно обратностоящо на времето навън тогава) ЕЖЕГОДНО ПАРТИ НА БАССЕС ЗА ОТКРИВАНЕ НА СКИ СЕЗОНА!

Често задавани въпроси:

Къде е партито? – Тайна! Ще разберете преди, по време и след премиерата на “The Way I See It”!
Готино ли е на партитата на БАССЕС? – Ей аланкоолу! Досега не са измислени и провеждани по-яки партита у Софето!
К’во ше пиеме? – ???ПИРИНСКО!!!
Има ли причинно следствена връзка между партитата на БАССЕС и сезона след това? – ДА! Учени от БААН са изследвали отражението на партитата на БАССЕС върху околната среда през последните 2000 г. и са доказали, че колкото по-яки са партитата – толкова по-яка е зимата! Очаква се на 27 ноември партито на БАССЕС да е най-лютото от 1000 г. насам, което накара руски учени да прогнозират, че ни очаква най-лютата зима от 1000 г. насам!

Основен спонсьор на премиерата:
LG Electronics България

Медийни партньори:
Sportal.bg, RING.BG, В. Стандарт, Forplay.bg, Екстремно списание 360, Man.bg

Партньори:
бар ПЕТЪК, Scott, Stormshop, Vehicle, Boardshop, Dragon, Webcreato, Salomon, Dakine

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.