Покажи Sick Line – спечели награди

Като изпратиш видео на най-добрата си снежна линия от този сезон

0
 

Сподели

Shares

Всяка зима, освен с молитви за сняг и планове за нови снежни приключения, идва и със стремежа да постигнем нещо повече, да развием таланта си. Идва с емоциите от първото стъпване в необработената пудра, с вълнението от първото каране на ново място и еуфорията след като току-що сме спуснали възможно най-яката линия.

За да продължават да се случват, зимните подвизи имат нужда от поощрение. Ето защо от Scott Bulgaria и Line Sickers организират зимното видео състезание SICK Line, победителите в което ще бъдат отличени със страхотни награди.

Състезанието е с продължителност от 13-и февруари до 23-и март.

Sick Line

Какво трябва да направиш:

Покажи свое видео, показващо най-добрата линия, която успя да направиш в зимната планина този сезон и зареждащо с емоцията от най-вълнуващото ти зимно преживяване и го направи популярно в социалните мрежи.

Задължително за заглавието на видеото е да съдържа:
• Sick line;
• Име или псевдоним на скиора/сноубордиста (което ще го направи известен надлъж и на шир из социални мрежи, групи, зимни курорти, спотове и планини);
• Локация – в кой район си пуснал тази линия;

Видеото, с което искаш да участваш в конкурса, трябва да качиш в личния си профил в платформите за видео споделяне YouTube или Vimeo и да се регистрираш, като изпратиш линк към видеото си чрез платформата тук.

Какво можеш да спечелиш:

Освен със слава и талант, разпознаваем из писти и тайни спотове, победителите ще се „окичат” и с една от наградите: ски Faction или Scott, ски маска или каска Julbo или 3 уикенда за двама в хотел „Бизева къща”, Банско.

Как ще бъдат определени победителите:

Трите видеа, събрали най-много харесвания във Фейсбук, автоматично ще донесат на създателите си награди. Освен това обаче, ще бъде сформирано специално жури, което ще излъчи останалите победители в конкурса Sick Line.

Видеата, съдържащи най-добрите Sick Line линии ще бъдат показани на 23-и март в бар Switch, където ще се случи и награждаването.

Актуалните новини около конкурса можете да следите във фейсбук събитието тук.

*Всеки, изпратил линк към видеото си и заявил участие в конкурса, се съгласява видеото му да бъде разпространявано в информационните канали на Scott Bulgaria, Line Sickers и медийните им партньори.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.