Спечели яке за ски от DIEL Sport

0
 

Сподели

Shares

Доколко ще се насладим на преживяванията си в планината и изобщо – на открито, до голяма степен зависи от екипировката, която изберем да носим със себе си. От друга страна, дали тя ще бъде достатъчно добра и защитаваща, зависи от технологиите, използвани за направата ѝ.

DIEL Sport е марката, която постоянно влага опит и иновативни идеи, за да осигури само наистина работещи технологии в облеклата си. За да покажат и на вас колко по-хубаво може да бъде прекарването в планината, ако сме облечени в правилните дрехи, от марката ще подарят едно яке, съчетаващо едни от най-добрите технологии, интегрирани в зимната екипировка на DIEL Sport.

DIEL SPORT

Какво да направиш, за да спечелиш яке за ски от DIEL?

Потърси трите най-добри, според теб, технологии, използвани от марката за изработка на облекла и опиши накратко защо е важно да присъстват в екипировката ти.

На сайта на DIEL Sport ето тук ще намериш всичко, което трябва да знаеш за технологиите, но ако ти трябва още малко помощ, можеш да разгледаш и тази статия.

За да сме максимално ясни, даваме пример. За нас в списание 360°, една от най-важните технологии е тази за еластичност на всички компоненти, участващи в изработката на облеклата. Тя се основава на идеята, че не само лицевите тъкани, а всички материали – изолации, хастари, дори шевни конци, трябва да имат върхова еластичност и да се комбинират по идеалния начин, така че дрехата да не ограничава движенията ни и да можем да правим с тялото си, каквото поискаме и каквото е необходимо за спорта, който изпълняваме.

Кое е якето, което можеш да спечелиш?

По избор на победителя, DIEL Sport ще подарят мъжко или дамско яке за ски.

Мъжкото яке е:
Средно дълго яке с изолация от 3M Thinsulate и хастар от Fieldsensor Moisture management fabric. Предният цип е напълно водоупорен, а уникалното в това яке е наличието н втори цип на яката, чрез който може да се коригира нейната широчина. Външната качулка се регулира триизмерно, а под нея може за се събере и каска.

DIEL SPORT

Дамското яке е:
Късо яке с изолация от VATEX 80 и с хастар от Micro Fleece. Качулката е регулируема във всички посоки и е прикрепена към якето с цип, така че може и да се сваля.

DIEL SPORT

И двете дрехи имат следните характеристики:
Изработени от плат с мембрана KAYOKU ULTRA STRETCH – водоустойчивост: 15 000 мм воден стълб, дишане: 15 000 г/кв. м за 24 часа;
Лицевият плат е изключително здрав и износоустойчив. Всички шевове са подлепени;
Безшевно сглобяване – за да се постигнат по-добър дизайн и експлоатационни качества на облеклата, в критичните зони DIEL Sport заменя шевовете със специална безшевна лепяща технология;
Лазерно изрязани елементи;

Освен това включват и много комфортни екстри като:
Предпазващ мех на талията – дава еластична водоустойчива защита и не позволява проникването на сняг дори при падане;
Вентилация на якето – спомага за регулирането на вътрешния микроклимат;
Топъл детайл, предпазващ брадичката – мек детайл от вътрешната страна на яката предпазва брадичката от студения цип;
Вътрешна яка от микрофибър – яката е дублирана отвътре с полар за допълнителна топлина и уют;
Регулиране на маншета – ръкавите се затварят плътно чрез регулатора на китката, за да не остане пролука за вятъра и студа;
Еластичен маншет на китката – еластичен маншет от ликра, който се закрепя на палеца и не допуска навлизането на сняг между ръкавицата и ръкава;
Топъл джоб – джобовете са подплатени с мек полар, за да са ръцете топли дори и в най-мразовитите дни;
Вътрешен джоб за ски маска – за сигурно съхранение на очила или ски маска и бърз достъп до тях;
Кърпичка за почистване на очила – кърпичка от мек микрофибър за почистване на ски маска или слънчеви очила;
Джоб за мобилен телефон – дава възможност за секунден достъп до телефона във всяка ситуация;
Ключодържател – в страничния джоб е прикрепен ключодържател, който ще ви предпази от търсене на ключове по пистата;
Джоб за ски карта – на левия ръкав е скрит дискретен джоб, подходящ за магнитна ски-лифт карта, който може да побере и други ценни дребни вещи;

DIEL SPORT

Играта на DIEL Sport започва на 13-и февруари и ще бъде отворена до 13-и март, а победителят ще бъде изтеглен чрез томбола. Ако искаш да участваш, изпрати описание на трите технологии на DIEL, които са важни за теб, с помощта на формата по-долу.

    Име: *

    E-Mail: *

    Отговор:

    Сподели

    Shares

    ВАШИЯТ КОМЕНТАР

    Моля, въведи твоят коментар!
    Моля, въведи твоето име тук.