Faceracer – повече възможности за феновете на картинга

0
 

Сподели

Shares
Sofia Karting Ring
Снимка: Sofia Karting Ring

Почти сигурни сме, че всеки, опитал веднъж от емоцията на картинг спорта, става фен на изживяването мигновено. Освен с прилива на адреналин, спортът привлича интереса и с възможността да се състезаваме с приятели и познати, но и всеки път да надскачаме собствените си възможности и постижения.

Именно, за да следим напредъка си, за да имаме възможност да влизаме в контакт с общността от любители на спорта, да можем да предизвикваме приятели за надпревара, и за да имаме възможност да участваме в организирани събитие, е създадено специалното приложение за всички любители на картинг спорта – Faceracer.

Faceracer e първата социална платформа, целяща да обедини всички запалени по картинг спорта фенове в една виртуалната картинг общност. Както платформата, така и мобилното приложение дават възможност на всички регистрирани потребители до 24/7 достъп до техните резултати. Всеки профил пази и история на постижения, трупа ранкинг точки, с които се получава възможност за участие в специално организирани състезания. Освен всичко това, потребителите могат да предизвикат приятелите си за реванш, както и да споделят най-доброто си време в други социални мрежи.

Sofia Karting Ring

Освен това обаче, любителите на картинга, ползващи приложението, ще имат възможността първи да научават за нови промоции, бонуси и състезания на Faceracer пистите, част от които е и най-голямата закрита картинг писта у нас – София Картинг Ринг.

Именно със София Картинг Ринг е свързана и първата промоция за феновете на спорта. Всеки, свалил приложението Faceracer на телефона си, може да се възползва от 40% отстъпка от редовната цена за 10 минутна сесия, както и да използва допълнителната екстра на Faceracer апликацията – бърза регистрация, чрез личен QR код.

София Картинг Ринг се намира в София Ринг Мол на адрес „Околовръстен път“ 214, а приложението Faceracer е достъпно за сваляне за Android и iOS.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.