FRAGMENTS със съдийство на Джеси Аугустин

0
 

Сподели

Shares
Jesse Augustinus
Снимка: davidrobinsonphoto.com, Red Bull

Холандският рейл мастър Джеси Аугустин, който ще съдийства на 25-и и 26-и февруари в Боровец, по време на Red Bull FRAGMENTS 2017, се запалва по сноуборда от 8-годишна възраст, а днес е изцяло посветен на слоупстайла.

Джеси е добре познат на международната сноуборд сцена. През 2015 г. печели първо място на състезанието Red Bull The Station и първо място на състезанието The Hague Pro Freestyle Rail Battle. Участвал е в състезанията Burton Rail Days и Stairsmaster, където показва завидни умения в балансирането по дълги рейлове. Супер популярен става с пълната си видео част за сериите OFFTHECUFF, където го виждаме да разцепва по всевъзможни градски спотове, грабвайки вниманието с разнообразни и вдъхновяващи трикове. Джеси има биография, пълна догоре с трикове и е определян като карач със завидни умения в креативността на изпълненията си – един от критериите, по който ще бъдат оценявани и райдърите във FRAGMENTS.

Джеси Аугустин
Снимка: © Marcel Lämmerhirt/Red Bull Content Pool

В представянето си за Red Bull, Джеси казва, че според него „денят без смях е загубен ден” и споделя, че любимата му музика е рапът. Любимата му храна е азиатската, мексиканската, гръцката и италианската, а току виж след идването си в Боровец добави към списъка и българската кухня.

С нетърпение очакваме включването на Джеси на FRAGMENTS тази година, където ще ни разкаже и още за себе си, а дотогава се запознаваме с него чрез видеото му за OFFTEHCUFF по-долу.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.