Искаш да караш фрийрайд в Исландия?

С Julbo White Session 2017

0
 

Сподели

Shares

Мечтал ли си за девствените склонове сред изумителния пейзаж на Исландия? Тази пролет мечтите ти могат да станат реалност с Julbo White Session 2017.

И не просто да караш, а да го правиш в компанията на двама професионалисти във фрийрайда. Изживяването гарантирано ще ти остави спомени за цял живот, а за всеки случай, незабравимите моменти ще са запечатани и във филм.

Сесиите на Julbo всяка година дават шанс на един аматьор да изживее предизвикателствата на спорта с някои от най-утвърдените атлети. За тазгодишното издание в Исландия това са сноубордистите Flo Orley и Manuela Mandl. Заедно с тях, избраният победител ще кара по склоновете на вулкана с непроизнесимото име Eyjafjallajökull, по най-големия глетчер на Исландия Vatnajökull, както и по няколко други емблематични места.

Какво се изисква, за да станеш част от приключението на Julbo? Направи едноминутно видео, което показва нивото ти на фрийрайд ски/сноуборд. Не забравяй да си креативен и оригинален, и да покажеш, че се чувстваш еднакво добре не само на ските/дъската, но и пред камера. Можеш да кандидатстваш за приключението в Исландия тук, срокът е до 15 февруари.

Julbo White Session 2017 ще се проведе от 10 до 24 април 2017.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.