С топли стъпала в зимните дни

С мъжките обувки на The North Face

0
 

Сподели

Shares

Освен на ски и сноуборд, зимата може да бъде прекрасна и прекарана в разходки сред снега. Когато излизаме навън и сред природата в студените месеци обаче, трябва да сме уверени в екипировката си и особено в обувките. Все пак, няма нищо друго, което толкова бързо може да провали хубавия ден, като мокрите и/или премръзнали стъпала.

North Face Chilkat Evo
North Face Chilkat Evo

The North Face гарантират, че с обувките Chilkat Evo стъпалата ни ще останат топли и сухи по време на следващото ни пешеходно снежно приключение.

Мъжките обувки са водонепромокаеми и „оборудвани” със защитен шел от монолитна гума. Шелът допълнително предпазва обувката, като същевременно не пречи на подвижността и не увеличава обема. За изработката на модела са използвани водоустойчива кожа и водоотблъскваща конструкция, които се „борят” срещу навлизането на сняг и вода в обувката.

За да останат стъпалата ни топли дори когато температурите паднат значително, Chilkat Evo са изолирани с Heatseeker™. Патентованата изолация на The North Face запазва топлината, като я заключва вътре в обувката и не позволява загубата ѝ.

Подметката на обувките е Winter Grip® с грайфери IcePick®, които се грижат за това да оставаме стабилни дори върху заледен терен. Обувките са оборудвани с междинна подметка EVA, която се грижи за омекотеното стъпване и отлятата полиуретанова стъпална подложка тип „медена пита“, която задържа въздуха за повече удобство и топлина.

The North Face Thermoball Versa

THERMOBALL VERSA са многофункционални мъжки зимни обувки от The North Face. Те се грижат за топлината на стъпалата с изолации от PrimaLoft® – Thermoball™ и PrimaLoft® Silver. PRIMALOFT® Silver е водоустойчива изолация, която абсорбира минимално количество влага, а в случай на намокряне запазва 96% от топлината. Thermoball™ изолацията е разположена в яката на обувката, а PrimaLoft® изолира предната част като по този начин се осигурява комфортна температура дори и при много студени условия. Обувките са ушити от кожа с водоустойчиво покритие, което предпазва от навлизане на вода близо до крака.

Междинната и външната подметка на обувките е EVA. Тя е лека и излята под налягане, а към нея са добавени гумени грайфери IcePick®, които са чувствителни на промяна в температурата и осигуряват повишено сцепление при заледени повърхности.

North Face BACK-TO-BERKELEY
North Face BACK-TO-BERKELEY

За топли зимни разходки в града и ниските планински пътеки, от The North Face са създали мъжките обувки BACK-TO-BERKELEY REDUX. Те съчетават олд скуул силует с модерни технологии, така че технологичните характеристики да не отстъпват място пред външния вид.

Оборудвани с мембрана HydroSeal®, която се грижи за водоустойчивостта и дишаемостта на обувките и изолация от PrimaLoft®, обувките предлагат оптимален комфорт и топлина по време на носене дори в студени и влажни условия. Кракът стъпва в подложка OrthoLite®, а външната подметка е гумена – TNF Winter Grip® и устойчива на продължително използване. Оборудване е и с IcePick® грайфери за добро сцепление при разнообразни условия на терена.

Зимните обувки от The North Face можете да откриете в магазините на Стрим-Ко, както и онлайн на strim-co.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.