Премиера на Out of the Shadows

1


Дата на събитието: 05.11.2010

Сподели

Shares

Freeski медията Tribe и Dendrite Studios ви канят на официална премиера на ски филма Out of the Shadows.

Филмът е дело на Athan Merrick и Nicolas Teichrob. Athan е завършил Университета на Британска Колумбия в програмата за филмова продукция, а също така и философия. Специализирал е кинематография, докато е бил в училище, заснел е много проекти на Super 16mm, HD, и DV. Освен всичко това е и страстен ски състезател с финали във фрирайд състезания, докато е бил студент. Има публикации в Powder, The Ski Journal, Backcountry, Fall Line Skiing, Off Piste, Brant и Fluid Magazine. Извън сезона работи като техник по осветлението във филмовата и телевизионна индустрия. Athan е с награда за 2008 г. Аматьор Кинематограф на годината от Powder Video Awards и Най-добър студент кинематограф от 2009 г. Ванкувър Филм Фест за късометражно кино.
Другият виновник за Out of the Shadows – Nicolas Teichrob, е професионален фотограф в сферата на екстремните спортове, който търси постоянно нови и иновативни картини. Със своето око за креативни образи, той показва нова перспектива за ски спорта. Негови снимки продължават да бъдат публикувани по света, а когато не снима, Nicolas кара байк, сърф или ски на Sunshine Coast в Британска Колумбия.

Датата е петък, 05 ноември, а мястото – кино „Влайкова“, ул. „Цар Иван Асен ІІ“ 11, от 19.30 ч. Входът е 5 лв., а веднага след приключване на първата, ще има и втора прожекция на филма (около 20:30 часа). Билети може да закупите на място.

Сподели

Shares

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.