Включване от Боровец: снежен уикенд

0
 

Сподели

Shares
Включване от Боровец
Снимка: Ния Попова

Зимата пак дойде! През уикенда имаше изцяло метеорологично разнообразие. Събота беше мъглива, леко мрачна, но пък нощта беше приказно снежна. Имаше доста хора в долната част край Мартинови бараки и Ситняково, тъй като горе по кабинката, както се досещате, не беше кой знае колко приятно изживяване. Засякох точното време за чакане по опашките. На Мартинови бараки, ако не се съобразявате с никого и карате сами, се качвате за максимум 6 минути. На Ситняково качването ставаше за 7 минути и 15 секунди в най-големия пик.

Включване от Боровец

Неделята пък беше слънчева с прекрасни открити гледки и няколко нови сантиметра сняг. Приятно за каране и за скиори, и сноубордисти. Препоръчвам изчакване до края на следващата седмица преди да излезете извън пистите.

Сноупарка е много приятен. Има скокче, рейлче, тръбички и боксче. Новото е, че се изгражда мини бордъркрос трасе, което е полезно за начинаещи и за напредналите, които искат да заучат някой друг нов трик. Най-малките посетители на парка се радват на трасето най-много.

Включване от Боровец
Снимка: Ния Попова

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.