Red Bull търси да наеме…

0
 

Сподели

Shares

Началото на новата година идва с още една чудесна възможност за ново начало и развитие. Този път обявата идва от бранда, който дава крила от 1987 г. насам – Red Bull.

Red Bull Bulgaria търси Sports & Events Manager за работна позиция в София.

Red Bull обява за работа
Снимка: Red Bull

Развълнува ли се? Има защо. Бъдещият нов член на екипа ще има пряка отговорност за развитието на събитията и подкрепяните от Red Bull спортове, ще разработва стратегии и ще подпомага работата на маркетинговия отдел за изграждането на таргетирана и ефективна спортна програма. Освен това одобреният за позицията ще работи с атлетите на Red Bull на национално ниво и ще работи за създаването на иновативна и здрава общност на спортната и комуникационна сцена.

Ти си подходящ кандидат, ако:

– Имаш поне 4 години опит в работата за спортната индустрия, спортна или маркетингова агенция, спортна институция или федерация, бил си или все още си професионален атлет или треньор;
Владееш английски език писмено и говоримо и си компютърно грамотен (Microsoft Office), можеш да боравиш с техника и си подготвен за работа на открито;
Умееш да измисляш и организираш събития и проекти от различно естество;
Можеш да управляваш маркетингови проекти, стратегии, комуникации, логистика, финанси и тн.
Си креативен, иновативен и отворен за нови идеи и предизвикателства;
Си отборен играч, готов да поема предизвикателства от различни естества;

Ако разпознаваш себе си в описанието по горе, можеш да получиш повече информация за позицията, изискванията и предложението на Red Bull на сайта тук, откъдето можеш и да кандидатстваш.

Кандидатури за работната позиция се приемат до 10-и февруари 2017 г.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.