Включване от Боровец: в големия студ

0
 

Сподели

Shares

Докато много градски хора се оплакват от минусовите температури навън и се страхуват да излязат, заплашени от пропадане в преспа, падащи ледени висулки или подхлъзване върху леда, нашите безстрашни кореспонденти и неуморни райдъри, прекараха уикенда в снежен Боровец. Ето какво разказва Ния Попова:

Боровец репорт
Боровец, 07.01.2017/Снимка: Ния Попова

„Беше страхотен ден, пълен със снежна еуфория! Студът поуплаши хората и нямаше много карачи в курорта, така че останахме само „животните”. Аз се справих с времето, като навлякох два слоя термобельо, чорапи от Stinky, тениска, протектори, суитчер, яке, две бандани, шапка и каска. Така облечена, студът не изглеждаше чак толкова страшен и не ме застигна.

За жалост обаче, температурите подействаха неблагоприятно на техниката. Част от обстановката можете да видите от снимките, направени около лифта на „Мартинови бараки”. Както тук, така и на „Ястребец” нямаше хора. Аз предпочетох да остана долу и да играя в парка, който е отворен. Има един много приятен скок и два wallride-a, които се поддържаха постоянно от шейпърското крю. Благодарение на новия сняг е доста мекичко и приятно за заучаване на нови трикчета.

Боровец репорт
Боровец, 07.01.2017/Снимка: Ния Попова

Въпреки, че лифта за нощно каране няма да работи до 12-и януари, влекът и паркът са отворени. Зареждаме се с топлина и нови сили в апрес-ски бар OTP (On the Piste) – Bar from riders for riders, където милите професионални бармани забъркват най-подходящите коктейли за страшните студове.”

Боровец репорт
Apres-ski Bar OTP

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.