Терен тест на ски ZAG

0
 

Сподели

Shares
Игра Номадия
Снимка: Soren Rickards

След като от Номадия ни представиха ските ZAG на уютно и топло място, сега ни предлагат не просто да ги разгледаме, но и да ги изпробваме. Естествено, това няма как да се случи в града, така че отиваме на планинско приключение.

Първият терен тест на ските, произведени от марката от Шамони, ще се проведе на Витоша и всички ще имаме възможността да изпробваме няколко различни модела. Организаторите са подготвили от модели за туринг до паудър ски и освен модели за жени и мъже, ще имаме на разположение и детския Slap Team ZAG.

Тестовете ще се проведат на 21-ви и 22-ри януари и ще бъдат напълно безплатни. Мястото за среща е базата на ПСС на „Алеко”. Ето и програмата:

Първа среща
10.00ч. – Фрирайд туринг група (6 човека) с маршрут: база „Алеко” – зелена писта – връх Голям Резен;
10.00ч. – Фрирайд рейс група (5 човека) с трасе: база „Алеко” – синя писта – Витошко лале;

Втора среща
14.00ч. – Фрирайд туринг група (6 човека) с маршрут: база „Алеко” – зелена писта – връх Голям Резен;
14.00ч. – Фрирайд рейс група (5 човека) с трасе: база „Алеко” – синя писта – Витошко лале;

Моделите ски ZAG, които ще бъдат налични за тест са: SLAP TEAM ZAG 147J; ADRET XL 174 cm; UBAC LADY 164 cm; UBAC 174 cm; BAKAN 176 cm; S104 LADY 170 cm; S104 182 cm; SLAP XL 178 cm; BIG 85 (H85) 178 cm; H95 181 cm; H112 Nurse design 182 cm;

Можете да се запишете за някоя от датите и съответния модел до 19-и януари на имейл office@nomadia.bg. При записването или на място ще попълните декларация, в която писмено давате съгласието си за ползване на тестовите чифтове при определени условия.

Актуалната информация за тестовете можете да следите във фейсбук страницата тук.

Игра Номадия

До 21-ви януари пък, можете да участвате в играта за спечелване на страхотен модел ски ZAG, които Номадия ще подарят. Това, което трябва да направиш, е да ни разкажеш най-вълнуващата си снежна история. Научи повече тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.