Спечели зимна раница от Scott Bulgaria

0
 

Сподели

Shares
Scott Winter
Снимка: Will Wissman

Коледните празници свършиха, но тепърва ще се впускаме в най-любимия ни от всички – зимата. Знаем, че нямате търпение да излезете извън огражденията на пистите и да се насладите по най-добрия начин на всичко, което зимата предлага.

От Scott Bulgaria знаят, че сме готови за снежни дни сред природата, но знаят и колко важно е да се екипираме добре. Затова ще подарят на един от вас зимната раница Scott AIR FREE 24, създадена специално за фрийрайд приключения.

Раницата е конструирана така, че:

– Позволяват носене на лавинна екипировка и има отделения за лавинна лопата и сонда;
– Има система за носене на каска;
– Има отделен джоб за маска;
– Е снабдена със страпове за вертикално и диагонално носене на ски;
– Има система за закрепяне на щеки;

Scott Air Free

Какво да направиш, за да участваш в играта: Изпрати ни снимка, изобразяваща екипировката, джаджите и/или провизиите, които взимаш в раницата си, когато излизаш в зимната планина. Ако добавиш и кратко описание на случка, в която зимната ти екипировка от раницата, или самата раница, ти е помогнала да се справиш с екстремна ситуация, получаваш бонус точки и автоматично прибавяш повече шансове за спечелване на раницата.

Играта започва да тече днес – 5-и януари, и ще продължи до 19-и януари. Снимките си с екипировка от раницата, както и кратките си лични истории, можете да изпращате с помощта на формата по-долу.

Кой ще кара в пудрата с нова, удобна и полезна раница ще обявим до 23-и януари на сайта и фейсбук страницата на списание 360°.

А още екипировка и ценни съвети за зимни спортове, както и различни активности на открито, можете да отриете в трите магазина на Scott Bulgaria в София: на бул. „България” 81-Б, ул. „Козяк” 14 и в новооткрития Scott Corner на ул. „Любен Каравелов” 1, или този онлайн на scott.bg.

    Име: *

    E-Mail: *

    Качи файл: *

    Отговор:

    Scott Winter
    Снимка: Scott

    Сподели

    Shares

    ВАШИЯТ КОМЕНТАР

    Моля, въведи твоят коментар!
    Моля, въведи твоето име тук.