Върховото постижение на Shockblaze

0
 

Сподели

Shares

Идеята, залегнала дълбоко във философията на Shockblaze, е да създадат перфектния велосипед, който да отговаря на нуждите дори и на най-взискателните колоездачи. Постигането на тази идея е възможно само благодарение на дългогодишния опит, придобит от усърдната работа на експертите и екипът от специалисти на марката. В комбинация с опитът обаче, от Scockblaze влагат и най-добрите технологии и иновации, за да създадат велосипед, който да предоставя несравнимо удоволствие от колоезденето.

Shockblaze
Снимка: Shockblaze

Едно от върховите произведения на марката е бутиковият шосеен велосипед Shockblaze S1. Той е изработен с лека карбонова рамка, в която са заложени последно поколение технологии за производство на карбонови слоеве, и монококов профил за здравина, издръжливост и перфектна геометрия. За да се движим без никакви проблеми по пътя, колелото е изработено с аеродинамична форма и подседалкови тръби, които абсорбират голяма част от вибрациите в случай на каране по неравен терен.

Освен, че е изработен с иновативна рамка обаче, Shockblaze S1 е окомплектован и с максимално добре подбрани компоненти. За постигане на най-добри резултати и комфорт по време на каране са използвани висок компонентите от груп сетът на SHIMANO – DURA ACE Di2. Специфичното, което отделя този груп сет от останалите, е изключително прецизното превключване, което се осъществява с помощта на електронен механизъм, гарантирайки перфектната предавка в най-подходящия момент.

Олекотеният курбел с 52 и 36 зъба гарантира здравина и голям въртящ момент, подходящ както за високи скорости по време на спускане, така и лекота на въртене при изкачвания. В комбинация с олекотения зъбен блок от серията на SHIMANO – DURA ACE Di2 с 11 предавки, единственият по рода си модел на Shockblaze S1 предоставя множество възможности за „правилната скорост“ на въртене.

Не на последно място са технологиите, които екипът на Shockblaze успешно интегрира за създаването на шосейния велосипед S1. Интегрираните в рамката кабели за скоростната система, карбоновият dropout за захващане на дерайльора са гаранция за подобрена здравина, аеродинамика и ниско тегло.

Shockblaze S1

Създаването на Shockblaze S1 е в следствие на часове съвместна работа на най-добрите специалисти на марката. Като резултат, от бранда определят шосейния модел Shockblaze S1 за едно от най-върховите си постижения. В края на 2016 г. пък, с чисто нов Shockblaze S1 се сдоби бившият френски президент Никола Саркози, а от марката казват, че именно човек като Саркози би бил идеалният собственик на велосипеда – колоездач, който има способностите и уменията да направи най-точна оценка на възможностите на велосипеда и човек, който развива колоезденето като начин на живот и спорт.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.