AFRICAN DANCE FLOOR

0


Дата на събитието: 29.10.2010

Сподели

Shares

След концерта на Анджелик Киджо – една от най-нашумелите в последните години афро певица, София ясно заявява готовност и нужда от африканско присъствие на музикалната ни сцена. Ето защо създателите на world music сцената у нас Global Vision Circle, стартират нов проект с афро вечери – African Dance Floor.

Afro Dance Floor-Флайер

Както личи от името, това ще бъдат партита определено с танцувална музика, извираща от мощната звукова вселена на Черния Континент. Веднъж озовали се музикално в Африка, разбираме, че разнообразието на жанрове, традиции и ритми е огромно и за наша радост има много още за откриване – от революционния афробийт, излизащ извън границите на родината си, през бенга от Кения, джуджу от Нигерия, кваса кваса от Заир, макоса от Камерун, марабента от Мозамбик, Сокус от Конго, купе де кале от Кот Д`воар, зук и африканско реге са само малка част от безбройните стилове на
музикалния гигант Африка.
Доказано ефективният метод “учене чрез преживяване”, или в този случай “учене чрез танци”, ще ни доближи по един разгорещен и забавен начин до иначе далечната Мама Африка. За целта ще помогне и африканската общност в България, която е специално паканена, за да сподели своя опит, култура, а и някои стъпки и врътки в ханша на дансинга.


Очаквайте всеки последен петък от месеца в клуб Туинс (НДК, ет.2) African Dance Floor с афронафтите от Global Vision DJ’s, специална визия, с африканците в София и всички, които се чувстват част от пулсиращото сърце на Африка.

Първото събитие от серията е на 29 октомври (петък). Начало 21:30, вход: 4 лв.
Партито продължавя традицията на NON SMOKING EVENT!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.