Цяла година екстремно вдъхновение

С календара на фотографа Петър Милев

0
 

Сподели

Shares

Освен, че вдигат нивата на адреналин в кръвта ни, екстремните спортове могат и силно да ни вдъхновяват. Вдъхновение да правим това, което истински обичаме, да си поставяме нови цели и да ги постигаме, да прескачаме границите си и да си доказваме, че можем.

Календар Петър Милев
Снимка: Petar Milev х Sport Photography

Цяла година екстремно вдъхновение можем да си осигурим с календара на фотографа Петър Милев. 12 фотографии, по една за всеки месец в годината, ще ни напомнят, че вълнуващите моменти са навсякъде около нас и само чакат да предприемем нещо, за да ни се случат.

Ски, сноуборд, скейт, лонгборд, маунтинбайк са само част от спортовете, „хванати” на страниците на календара за 2017-а година. Предизвикват ни да излезем навън и да „хванем вятъра” от страници с размер 480/330, отпечатани върху гланцирана хартия.

Календарът може да бъде поръчан с лично съобщение в страницата тук или на имейл milefff@abv.bg. Цената му е 10 лв., а според нас е чудесен коледен подарък за всички любители на екстремните спортове.

Календар Петър Милев
Снимка: Petar Milev X Sport Photography; Карач: Петър Гьошарков

На страниците на календара са събрани кадри с някои от най-добрите екстремни спортисти на България. Уменията си, пред обектива на Петър Милев, разкриват Петър Гьошарков – български национал във фрийстайл сноуборда, Крис Драгошинов, Димитър Манев, като представител на каякарите, Александър Бачев, завършил 12-и на световното по фойл кайт тази година, проведено в Китай и още други, все добри, спортисти.

Календар Петър Милев
Снимка: Petar Milev X Sport Photography; на снимката: Александър Бачев

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.